TOTALNI ZEN

Jutarnja meditacija prezgodne Nikoline Ristović

18.08.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Prvo je uživala na francuskoj rivijeri, u elitnom ljetovalištu St. Tropez, a onda je druženje sa slavnim zvijezdama, na partyju koji je organizirao Leonardo DiCaprio, zamijenila mirom i tišinom u okolici Dubrovnika. Ipak, nije sve tako mirno i tiho jer je na odmoru sa suprugom Vidojem, kćerkama Hanom i Unom te četveronožnim ljubimcima, no Nikolina Ristović, sudeći po fotografijama na Instagramu, doista uživa

Televizijska voditeljica Nikolina Ristović i dalje uživa u godišnjem odmoru. Nakon što je sa suprugom Vidojem Ristovićem posjetila francusku rivijeru, odnosno elitno ljetovalište St. Tropez, vratila se u Hrvatsku i nastavila odmarati u okolici Dubrovnika.

Na svom profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira u dvodijelnom kupaćem kostimu, a ispod nje napisala: 'Breathe in. Slowly. Deeply. Gently. Breathe out. Stay unplugged as long as you can. Summer.' (op.a. Udahni. Polako. Nježno. Izdahni. Ostani isključen koliko god možeš. Ljeto.)

Već dulje vrijeme lijepa voditeljica uživa u odmoru. Prvo je, tijekom boravka u St. Tropezu, bila među uzvanicima humanitarne večere koju organizira slavni holivudski glumac Leonardo DiCaprio, a onda je nastavila uživati u elitnom ljetovalištu. Inače, francuska rivijera posebno je draga bračnom paru Ristović jer su ondje izmijenili i bračne zavjete.

Na odmoru s bračnim parom su i njihovi četveronožni ljubimci


Nikolina i Vidoje Ristović ovog ljeta često se šeću dubrovačkim Stradunom


The pieces all fit together...best feeling in the world. #vacation #sunsets #lustforlife

Fotografiju objavljuje nikolina pisek (@nikolina_pisek)


Nakon povratka iz Francuske Nikolina i Vidoje poveli su kćer Unu te Nikolininu kćer Hanu, kao i njihove četveronožne ljubimce, ravnopravne članove obitelji Ristović, u okolicu Dubrovnika te uživaju u ljepotama grada, ali i okolnih otoka.

Ok, Monday, let's do this... #sunsets #vacation #lustforlife

Fotografiju objavljuje nikolina pisek (@nikolina_pisek)

Breathe in. Slowly. Deeply. Gently. Breathe out. Stay unplugged as long as you can. Summer. #lustforlife #vacation #beach

Fotografiju objavljuje nikolina pisek (@nikolina_pisek)