RASTE UZBUĐENJE

Još novih fotki iz prvog dijela 'Praskozorja'

20.10.2011 u 11:46

Bionic
Reading

S velikim se zanimanjem iščekuje dolazak novog nastavka sage 'Sumrak', najavljen za 18. studenoga

Kako je dobro poznato svim ljubiteljima uzbudljive priče o vampirima, vukodlacima i ljudima, ploda mašte književnice Stephenie Meyer, novi nastavak donosi mnoge zanimljive zaplete i uzbudljive obrate, pa uzbuđenje prije premijere filma polako raste.

Glavna glumačka trojka, KristenStewart, Robert Pattinson i TaylorLautner, već su najavili da će film ostaviti sve bez daha, a mi vam donosimo još zanimljivih prizora iz prvog dijela 'Praskozorja' u našoj fotogaleriji.

'Praskozorje', posljednja knjiga sage 'Sumrak', bit će snimljena u dva dijela, a drugi dio 'Praskozorja', u kina stiže u studenom 2012.

U 'Praskozorju' ćemo između ostalog vidjeti spektakularno vjenčanje Belle i Edwarda, kako su svoj medeni mjesec proveli zaljubljeni mladenci u Brazilu te trenutak kad Bella otkriva da je trudna.

Inače, scenaristica prvog djela 'Praskozorja' Melissa Rosenberg, jedna je od rijetkih ljudi koji su imali privilegiju pogledati 'Praskozorje', a svoje impresije je prenijela i na nedavnom razgovoru s obožavateljima. Na pitanje koje su joj scene iz filma najbolje odgovorila je: 'Ima puno sjajnih romantičnih scena između Belle i Edwarda. Vjenčanje je prepuno emocija, a medeni mjesec izrazito seksi.'