SUPER TATA

Jole se pobrinuo da rođendan male Eme bude poseban

06.01.2016 u 07:48

Bionic
Reading

U obitelji Joška Čaglja Jole ovih dana vlada posebno uzbuđenje. Pjevač i supruga Ana u svom su splitskom domu proslavili 7. rođendan kćeri Eme. Presretni tata svoje fanove i prijatelje oduševio je i raznježio fotografijom s malenom slavljenicom koju je objavio na svom profilu na Facebooku

Ponosni tata Jole pozirao je sa svojom srednjom kćeri Emom s balonima kojima su ukrasili stan za njezinu rođendansku proslavu. Pored fotografije joj je čestitao rođendan te joj poručio da je voli. Upravo za nju pjevač je izjavio da kad razgovara s njom, ima osjećaj da djevojčica ima trideset godina.

'Iako je prvašić, može ići u treći razred. Kad je gledam, imam osjećaj da ću je morati poslati na tri fakulteta. Voli učiti, crtati', kaže Jole. Osim nje u braku sa suprugom Anom ima i devetogodišnju Ivu i trogodišnju Tiju. Najveći zabavljač među domaćim pjevačima zaljubljen je u svoje tri kćeri. Posebno je ponosan na to što se djevojčice super slažu, to što među njima nema ljubomore i to što sve vole dijeliti.

Iako je prije braka živio opuštenije, Jole danas nigdje ne odlazi predaleko jer nema želju predugo ostavljati doma suprugu i kćeri više od dan, dva. Između koncerata obavlja sve roditeljske obaveze što mu je poseban užitak.

Mojoj Emi sretan 7.rođendan! Voli te tata ❤

Posted by Joško Čagalj - Jole on 3. siječnja 2016


Jole uživa u svakom trenutku provedenom sa svojim najdražim ženama