SLAVIO ROĐENDAN

Jole na Valentinovo u slavnom muškom društvu

17.02.2016 u 12:55

Bionic
Reading

Joško Čagalj Jole poznat je po tome da mu nikad nije bilo teško zalomiti do zore u različitim društvima, a ovoga puta razlog za feštu bio je njegov 44. rođendan koji je proslavio u Splitu s obitelji i najbliskijim prijateljima, među kojima su bili Petar Grašo te Tonči i Ivan Huljić. Kako Jole u šali kaže, slavili su svoje Valentinovo bez ljepšeg spola, a za dobro vino su se pobrinuli Tonči i Petar

Nakon koncerta u Žminju u Istri, u kojem je sa svojim obožavateljima proslavio Valentinovo, Jole je požurio za Split jer su ga s nestrpljenjem čekale njegove četiri najdraže dame: supruga Ana i kćeri, 9-godišnja Iva, 7-godišnja Ema te 4-godišnja Tija. One su mu prve čestitale 44. rođendan, a djevojčice su ga razveselile i čestitkom koju je pjevač objavio na svom Facebooku.

Jole je proveo večer u krugu svojih najbliskijih prijatelja Tončija i Ivana Huljića te Petra Graše, a ugostio ih je u svom splitskom domu.

'Kad se nas četiri zafrkanta nađu na okupu, smijeha nikad dosta. Sve nas muče neki problemi, ali mi pozitivno vozimo kroz život pa udarimo brigu na veselje. Ovo smo slavili dan nakon Grašinog koncerta u splitskoj Areni, na Valentinovo, moj rođendan. Malo smo uranili, jedan dan, ali nije nam naškodilo', našalio se pjevač, dodavši kako su se čestitari pobrinuli za dobro vino na zabavi.

'Tonči, Petar i ja družimo se već 20 godina. Moji su najbliži i najiskreniji prijatelji, ljudi na koje uvijek mogu računati. I zato mi je uvijek gušt tulumariti s njima. Kad je Grašo u pitanju, kod njega se zalomilo i do šest ujutro. Nas troje se ne damo, a toliko je sivila oko nas da se čovjek ne smije prepustiti takvom raspoloženju. Kod nas je optimizam uvijek na repertoaru', zaključuje Jole. 

Skupilo se drustvo! Slavimo :)

Posted by Joško Čagalj - Jole on 15. veljače 2016


Razlog zbog kojeg zivim! Moje ljubavi ❤️(A o godinama necemo ☺️)

Posted by Joško Čagalj - Jole on 14. veljače 2016