KONCERT PRED 10 TISUĆA LJUDI

Jole blokirao prometnice u Istri

08.08.2016 u 09:59

Bionic
Reading

Kaos u Pazinu, ulice zatvorene za promet - slika je koja u Pazinu do sada nije viđena. Protekle subote, jedan od najboljih zabavljača na hrvatskoj glazbenoj sceni, popularni Jole oduševio je i raspjevao Istru

U sklopu ljetne jadranske turneje održao je još jedan nezaboravan koncert u Pazinu, samom srcu Istre, ispred 10 tisuća ljudi. Brojni obožavatelji osim iz Istre i Kvarnera, došli su i iz susjedne Slovenije i Italije.

Pjevajući u jedan glas dobro poznate hitove, poput:'Najgori plan', 'Kada žene tulumare', 'Bailando solo', 'Nosi mi se bijela boja', 'Duša od papira', 'Pijanica nisam', 'Remek-djelo', i mnoge druge, Jole je još jedanput pokazao svoju povezanost i zavidnu komunikaciju s publiku.

Popularni pjevač na splitskom festivalu predstavio se pjesmom 'S kim to pričaš' koja polako osvaja srca publike. Ako niste bili u mogućnosti prisustvovati dosadašnjim koncertima, Jole vas poziva na spektakularne koncerte u sklopu jadranske turneje: Stobreč, 10. 8.; Mali Lošinj 11. 8.; Kraljevica 12. 8.; Sukošan 13. 8.; Jezera na Murteru 15. 8.; Rab 17. 8.; Sinj 20. 8.; Karlovac 26. 8.; Vir 29. 8. Svojom ljetnom jadranskom turnejom Jole još jedanput potvrđuje zašto je dobio titulu kralja zabave i miljenika publike.