NAPOKON NAGODBA

Johnny Depp i Amber Heard: Razvod težak milijune dolara

17.08.2016 u 13:01

Bionic
Reading

Nakon gotovo tri mjeseca čini se da će glumci Johnny Depp i Amber Heard napokon okončati svoju brakorazvodnu parnicu i to izvansudskom nagodbom. Otkako je javnost doznala prljave detalje njihovog braka, u kojem je, sudeći po dokazima, bilo i obiteljskog nasilja, ne stišava se medijska pozornost usmjerena na njih. Posljednjih dana u javnost su dospjele videosnimka, na kojoj se vidi agresivna ćud slavnog glumca, ali i fotografije koje su na sudu služile kao dokaz da si je Depp odrezao vrh prsta i ostavio svojoj supruzi krvave poruke po ogledalu, optužujući je za prevaru

U zajedničkom priopćenju izdanom ovog utorka glumački bračni par Johnny Depp i Amber Heard objavili su kako su postigli izvansudsku nagodbu za razvod njihova petnaestomjesečnog braka. Nakon gotovo tri mjeseca ružnog natezanja i rastezanja po medijima, pri čemu se nisu birala ni sredstva ni riječi, a padale su i teške optužbe za obiteljsko nasilje i slično, čini se da će sam čin razvoda na kraju proći bezbolno, ali ne i jeftino.

'Niti jedno od nas nije lažno optuživalo drugog zbog financijske zarade, kao što nikada nije postojala namjera tjelesne ili emocionalne povrede. Amber želi sve najbolje Johnnyju u budućnosti', stajalo je u priopćenju, a doznaje se kako će iz tog braka Amber Heard otići bogatija za sedam milijuna dolara, koliko će joj Depp platiti za petnaest mjeseci provedenih s njim. Ipak, kako je najavila, sav taj novac donirat će humanitarnim organizacijama.


Njihov petnaestomjesečni brak bio je buran

Posljednjih dana između ovog para pljuštale su razne optužbe te se pojavljivali novi dokazi u njihovoj brakorazvodnoj parnici. Između ostalog, Amber Heard je plasirala video koji nikako nije išao u korist Johnnyja Deppa, a u kojem slavni glumac, ne znajući da ga supruga potajice snima, u vidno alkoholiziranom stanju divljački lupa po kuhinji i kuhinjskim elementima, a potom totalno poludi kada shvati da ga se snima.

Samo nekoliko dana nakon toga javnost je doznala i da je prošle godine u ožujku glumac odrezao komadić prsta i potom krvlju ostavio Amber poruku na ogledalu, optužujući je da ga vara s kolegom Billyjem Bobom Thorntonom. Prvi suprug Angeline Jolie takve je optužbe demantirao, rekavši kako u njima nema istine te da ga s Amber veže jedino poslovno prijateljstvo i rad na zajedničkom filmu.


U naletu bijesa Depp si je odrezao vršak prsta...


...i krvlju napisao Amber poruku na ogledalu

Čini se da su upravo te posljednje plasirane informacije ubrzale dogovore između Amber i Deppa te je sam glumac shvatio da, ukoliko nastavi inzistirati na sudskom sporu, zbog svih dokaza on neće ispasti povoljno po njega. Stoga je odlučio isplatiti suprugu i zatvoriti to poglavlje svog života.