6. PROSINCA

Jeste li spremni za Reforma Space Disco?

05.12.2014 u 16:30

Bionic
Reading

Reforma Space Disco jedan je od onih partyja kakvi se u Zagrebu održavaju rijetko, zato pripremite nožice 6. prosinca za ples uz odličnu elektroničku glazbu te vrhunski 'light & sound system'

U ovoj epizodi Space Disca headlineri su 2Symmetry, mlad i vrlo perspektivan hrvatski producentski dvojac koji je već u ranoj fazi dobio podršku velikih imena kao što su Fatboy Slim, Marcus Schulz, Solarston itd. Nakon izdavanja 'Myragion EP-a', prvijenca za Perfecto Records (Armada Music), podrška se proširila na imena kao što su Armin Van Buuren, Gareth Emery, Paul Van Dyk, Paul Oakenfold, tyDi i mnogi drugi. 2Symmetry će posjetitelje počastiti s puno odličnih progressive house zvukova.

Reformini rezidenti Apollo Eighteen, Franky i Vaz će se pobrinuti za ostatak glazbenog programa, nu disco, house, electro, progressive i tech zvukove.

Za ulazak na Reforma Space Disco potrebno je poštivati dress code - gornji dio odjeće mora biti bijele boje ili bijela mora dominirati. Reforma Space Disco namijenjen je isključivo osobama s navršenom 21 godinom.


Ovo je ujedno službeni warm-up party za NYE CROATIA, veliki novogodišnji festival na kojem će na dva floora nastupiti Thomas Gold i Mark Knight, a uz Toolroom Takeover i još dvadesetak drugih međunarodnih i domaćih DJ-eva. Sve informacije o NYE CROATIA 2015 novogodišnjem festivalu možete dobiti putem njihovog weba

Ulaznice je moguće u pretprodaji po cijeni od 50 kuna kupiti u Reforma Fitnessu, Radnička 1A, Zagreb. Na ulazu će cijena ulaznice biti 60 kuna. PDV je uključen u cijenu. Info telefon: 095/ 801 9111. Reformu je moguće pratiti i putem njihovog Facebooka.