ISPRAĆAJ KRUNOSLAVA CIGOJA

Jelena Veljača s dečkom Draženom na sahrani slavnog tenora

02.09.2015 u 17:11

  • +10

Posljednji ispraćaj opernog pjevača Krunoslava Cigoja

Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Žučko/PIXSELL

Bionic
Reading

Na posljednji ispraćaj tenora Krunoslava Cigoja na zagrebačkom Mirogoju došli su njegovi mnogobrojni prijatelji, među kojima je bila i Jelena Veljača s budućim ocem svog djeteta, glumcem Draženom Čučekom, a s kojim se već dulje vrijeme nije pojavila u javnosti

Bol, suze i neizmjerna tuga vladali su za vrijeme pokopa proslavljenog tenora Krunoslava Cigoja na zagrebačkom gradskom groblju Mirogoju.

Njegovi prijatelji i članovi obitelji nisu mogli sakriti suze na licima zbog gubitka čovjeka u čijem su se društvu uvijek osjećali ispunjeni i sretni.

Odlazak voljenog djede najviše je pogodio njegovo dvoje unuka, 18-godišnju Hanu i 15-godišnjeg Vitu, koji se za vrijeme pokopa nisu odvajali od tate, novinara Marka Cigoja.


Hana i Vito s tatom Markom Cigojem

Hanina mama Nikolina Pišek, s kojom je Mark bio u ljubavnoj vezi tijekom srednjoškolskih dana, nije stigla na pogreb, dok je Vitina mama, bivša pjevačica i spisateljica Josipa Pavičić, nekadašnjem dečku došla pružiti potporu zbog gubitka tate.


Josipa Pavičić nije se odvajala od sina Vite

Od Krunoslava Cigoja došla se oprostiti i Jelena Veljača, glumica koja će potkraj godine prvi put postati mama, a stigla je u pratnji dečka Dražena Čučeka, također glumca, s kojim se inače jako rijetko pojavljuje u javnosti. Nedavno je sama bila na Sarajevskom filmskom festivalu i zablistala na crvenom tepihu, a i ovog su je ljeta fotografi često samu znali slikati dok se šetala središtem metropole.


Jelena Veljača i Dražen Čuček uskoro će prvi put postati roditelji

Na pogreb su došli i Miroslav Ćiro Blažević, Marijan Hanžeković, Ivanka Boljkovac, Davor Bernardić, Hrvoje Krstulović, Tihana Harapin Zalepugin i mnogi drugi.

Tenor Krunoslav Cigoj preminuo je prošlog četvrtka u 67. godini nakon dugogodišnje borbe s bolešću.

Više slika pogledajte u fotogaleriji.