ZAJEDNO NA DANIMA PIVA

Jelena Rozga i Stjepan Hauser postali nerazdvojni

27.08.2015 u 12:52

Bionic
Reading

Ni dva dana od objave svoje veze splitska pjevačica i slavni violončelist pojavili su se sinoć zajedno na Danima piva u Karlovcu gdje je Jelena Rozga nastupila te spremno pozirali fotografima

Da ćemo slavnog violončelista Stjepana Hausera jednog dana vidjeti na Danima piva u Karlovcu, festivala poznatog po hrvatskim lakim notama, malo tko se nadao, no dogodilo se i to. Ili ljubav ruši sve prepreke, ili je marketing postao važniji od ljubavi, doznat će se kad-tad, a do tada novi ljubavni par 37-godišnja Jelena Rozga i osam godina mlađi glazbenik 2Cellosa ne gube vrijeme.

RTL Autor: RTL

Dva dana nakon objave svoje veze Jelena i Stjepan pojavili su se zajedno na 29. festivalu Dana piva u Karlovcu gdje je Splićanka održala koncert, a njezin novi momak bio joj je pratnja. Spremno su pozirali fotografima, bilo je tu i nježnih pogleda, držanja za ruke, zagrljaja...
Video: Kristina Štedul Fabac/Pixsell

Od kraja srpnja čini se da su Rozga i njezin novi odabranik kojeg je prvi put predstavila javnosti nerazdvojni. Jelena se pojavljuje na koncertima 2Cellosa, prati ih na turneji i bez skrivanja svoje privatnosti, kao što je to bio slučaj do sada, pokazuje koliko je zaljubljena. Možda zato što se napokon ima čime ponositi u svojem ljubavnom životu koji je dosad iz nekog razloga bio ovijen velom tajne.

Bilo je parova koji su svojim romansama rušili predrasude, poput Marilyn Monroe i Arthura Millera, Coco Chanel i Igora Stravinskog... Istina, nisu potrajale dugo, ali pokazale su da se suprotnosti itekako privlače.