NISU SUPARNICE

Jelena Rozga: Hvala Ceci!

20.10.2015 u 12:19

Bionic
Reading

Za razliku od Severine s kojom posljednjih godina i nije u najboljem odnosu pa je i ne komentira u medijima, splitska pjevačica Jelena Rozga za jednu drugu balkansku zvijezdu ima samo riječi hvale. A evo i zašto

'Zahvaljujem joj se, lijepo je čuti riječi hvale', rekla je Jelena Rozga časopisu Folk Estrada od čijeg je novinara saznala da ju je Ceca nedavno pohvalila u jednom intervjuu.

Uz Severinu i Lepu Brenu, jedna od najvećih balkanskih zvijezda čije se pjesme slušaju i u Hrvatskoj, iako se ne puštaju na radiostanicama, oduševljena je svojom splitskom kolegicom. Osim što ju je javno nahvalila, Ceca rado na svojim nastupima i u televizijskim emisijama zapjeva neke pjesme od Magazina, pa se tako na njenom repertoaru često zna naći stari evergreen 'Put putujem', koji je nezaobilazan i na Rozginim koncertima.


Ona je za Folk Estradu kazala i kako je sretna i zaljubljena u Stjepana Hausera, a upravo je s novim dečkom nedavno posjetila Las Vegas gdje je upoznala Eltona Johna.

'Što reći o Eltonu osim da je srdačan i simpatičan. Naravno da mu je Stjepan pričao o meni. A to su ti one muške ćakule, ali vjerojatno sve lijepo. A što drugo da kaže', rekla je Rozga za RTL-ovu emisiju 'Sve u šest'.