POPUT BETH DITTO

Jan Kerekeš: Izazov mi je bio nositi štikle i pjevati kao žena

Jan Kerekeš

Jan Kerekeš

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Glumac Jan Kerekeš pretvorio se u Beth Ditto u sinoćnjem showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato'. Njegova transformacija u pjevačicu američkog indie rock benda Gossip oduševila je publiku i žiri koji su bili šokirani kad su vidjeli tko se krije iza odlične maske. Jan je zahvaljujući uvjerljivoj izvedbi i imitaciji korpulentne i karizmatične pjevačice zamalo odnio pobjedu u showu koju je ovoga puta odnijela njegova kolegica Ana Maras Harmander

'Kad sam dobio poziv da izvedem pjesmu benda Gossip, prvo sam shvatio da pothitno moram početi jesti (smijeh). Kad je riječ o glasu, Beth Ditto pjeva vrlo visoko i nije bilo smisla da spuštamo lagu, jer meni je fora igrati se glasom. Tako da mi ništa nije bio problem. Najveći izazov mi je bio upravo to - pjevati kao žena i hodati u štiklama', smije se glumac kojeg je Filip Dizdar izabrao kao svog džokera za sinoćnju emisiju.

Uz toliko predstava i obaveza s bendom Janu je žao što ne može biti natjecatelj u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.
'Bilo je pregovora oko mog nastupa, no koliko god mi se show sviđa, imao sam bezbroj obaveza. Bez obzira na to što imam puno energije i entuzijazma, ne bih htio da neke stvari u mom životu pate', iskren je.

Nova TV promo

Nova TV promo

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo


Njegova transformacija trajala je čak sedam sati

Kaže kako mu nije bilo teško strpljivo čekati čak sedam sati dok su mu ugrađivali i povećavali grudi, trbuh, podebljavali ruke, noge, guzu. Ni sam sebe nije mogao prepoznati.

'Moja ekipa koja je znali da idem u show, nisu me skužili jer u mislili da ima još neka točka iza te koju sam ja izvodio. Supruga Vika je bila doma i odmah me nazvala, plakala je od smijeha. Taman sam završio s predstavom pa smo svi u kafiću u Dugom Selu gledali 'Tvoje lice zvuči poznato'. Baš mi je bilo fora nastupiti tamo. To je za mene novo, lijepo iskustvo, a ćemo sad vidjeti hoće li me tko po svadbama angažirati', smije se Jan.

Da može birati, volio bi se transformirati u pjevačicu Janis Joplin.
'Više toga imam što bio bilo dobro za oponašati pa se nadam da ću jednog dana imati šansu isprobati to', kaže glumac.

Nova TV promo

Nova TV promo

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo


Jan je zahvaljujući odličnoj transformaciji u showu zamalo odnio pobjedu

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!