SLAVLJE GOLOG KUHARA

Jamie Oliver dobio peto (i zadnje) dijete

08.08.2016 u 11:00

Bionic
Reading

Britanska gastro zvijezda, 'Goli kuhar' Jamie Oliver na Instagramu se pohvalio petom prinovom u obitelji, a njegova supruga Jools Oliver objavila je fotografiju kako doji njihova najmlađeg sina

U svojoj maniri Jamie je opisao porođaj svog tek rođenog djeteta.

'Stigao je sigurno, mama je bila nevjerojatna, nevjerojatan prirodan porođaj, a moje dvije najstarije djevojčice su ušle baš na kraju, kada se beba rodila i predivno je sudjelovati u nečemu tako emotivnom. 3,6 kilograma (što je oko 16 pakovanja maslaca, za vas koji ste pekari), bio je dug dan, velika ljubav. Blagoslovljen bio, mali dječače', napisao je pored fotografije novorođenog sina.

Kako je ranije izjavio, peto dijete će biti zadnje.
'Inače postajemo smiješni. Nismo planirali, cijela obitelj je u šoku', objasnio je Goli kuhar iznenađenje kada su saznali da čekaju peto dijete.

I njegova supruga Jools na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj doji bebu. Jools je prvo dijete rodila uz pomoć umjetne oplodnje, no ostala su djeca začeta prirodnim putem.

Jamie i Jools u vezi su već 23 godine, od toga 15 godina u braku u kojemu su dobili četvero djece, tri djevojčice, 14-godišnju Poppy Honey, 12-godišnju Daisy Boo, šestogodišnju Petal Blossom te petogodišnjeg dječaka Buddyja Beara.