NOVI 'KARATE KID'

Jaden Smith postao šegrt Jackieja Chana

02.12.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Iako nije bio ni rođen u vrijeme kad je sniman original, Jaden Smith, sin glumačkog para Willa i Jade, bez mnogo muke svladava borilačke vještine za ulogu u remakeu filma 'Karate Kid'

Jedanaestogodišnji Jaden koji već naveliko korača stopama slavnih roditelja već četiri mjeseca trenira za ulogu uz asistenciju legendarnog Jackieja Chana, prenosi Daily Mail.

'Jaden trening shvaća vrlo ozbiljno. Impresioniran sam njime. On ima veliko poštovanje prema meni i mogu reći da je vrlo profesionalan te ga mogu usporediti i s mnogo starijim glumcima', kazao je Chan o svom mladom kolegi.

U remakeu filma 'Karate Kid' koristit će se elementi originalne priče iz 1984. godine. Dječak Dre, kojega će tumačiti Jaden, s majkom seli u novi grad gdje ga neprestano maltretiraju. Uz pomoć Jackieja Chana u ulozi ekscentričnog mentora stvari se mijenjaju nabolje.

Slavni jedanaestogodišnjak po prvi put se pojavio na velikom platnu u filmu 'Potraga za srećom' u kojem je glumio s ocem Willom, a 2008. u hit filmu 'Dan kada je zemlja stala'.

Najnovijom ulogom Jaden je dokazao da mu neće trebati mnogo da izađe iz sjene slavnih roditelja.