OSTVARIVA ŽELJA

Jacques je dobio uistinu poseban poklon za 35. rođendan

14.04.2016 u 12:10

Bionic
Reading

Pjevač i član žirija showa 'The Voice - najljepši glas Hrvatske' pohvalio se iznenađenjima koja su mu za rođendan priredili njegova desetogodišnja kći Sofija, obitelj i prijatelji. Jedan od poklona bio je i skorašnji susret s Mariah Carey u Beču. Jacquesovo rođendansko slavlje dogodit će se danas i u dvorani Lisinski, u kojoj će uz Ninu Kraljić najaviti njihov zajednički koncert '2 glasa - 2 instrumenta'

Kako to izgleda u obitelji Houdek kad tata Jacques slavi 35. rođendan, pjevač je pokazao i na svojem profilu na Facebooku, objavivši crtež svoje Sofije koji je dobio na poklon. Ali to nije sve, otkrio nam je Jacques. Bilo je još veselja zahvaljujući obitelji i najboljim prijateljima.

'Čim sam se probudio, Brigita i djeca otpjevali su mi 'Happy birthday' i ne mogu vam opisati koliko me to ganulo i ostavilo bez riječi. Najdraži poklon dobio sam od svoje Sofije, koja je izradila prekrasan 3D crtež naše obitelji. Umjetnica moja mala. Iznenadio me i prijatelj Tomica uistinu originalnim poklonom jer ću zahvaljujući njemu upoznati Mariah Carrey. Znao je da sam njezin veliki fan pa mi je poklonio paket aranžman za njezin skorašnji koncert u Beču koji uključuje upoznavanje s njom.

Rođendan ću proslaviti radno jer danas imam probe za 'Voice' i koncert u Lisinskom s Ninom Kraljić, što će zapravo biti prava proslava mog 35. rođendana. Večer ću provesti s dragim prijateljima i obitelji', rekao je pjevač za tportal.

'Ne brinem, preda mnom stoji život, stoji cijeli vijek - 35 mi je godina tek! Želim si mir, ljubav, zdravlje i pozitivu, da sam okružen dobrim ljudima koji cijene sve ove vrijednosti do kojih i sam držim! Zahvalan sam na svakom novom danu jer je svaki taj novi dan prilika da doživim ili napravim nešto novo, bolje! Svima koji danas slave rođendan želim svako dobro od srca - živjeli!!!', poručio je Houdek na Facebooku.