OPET SE SLAŽU

Jacques i Tony u nježnom, prijateljskom zagrljaju

30.12.2015 u 03:06

Bionic
Reading

Iako su se prošle sezone, dok su bili mentori u showu 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' često sukobljavali, Tony Cetinski i Jacques Houdek pokazali su da znaju praštati. Bilo da ih je na to potaknulo blagdansko ozračje ili nešto drugo, sada svjedočimo njihovu srdačnom i toplom odnosu

Nakon završetka prve sezone showa govorilo se kako će njihovo neprimjereno ponašanje utjecati na HRT-ovce da ih ne angažiraju za drugu sezonu, no oni su ipak odlučili da sastav mentora, koji zajedničkim snagama pronalaze nove pjevačke talente, ne mijenjaju.

Najnoviji video koji najavljuje novu, drugu sezonu showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' pokazuje kako su netrpeljivosti, svađe i navodna nasrtanja iza Tonyja i Jacquesa. U videu koji su obojica podijelila na Facebooku vidi se kako Jacques svojeg pjevačkog kolegu dočekuje s veseljem te ga je nježno zagrlio i poljubio.

Druga sezona popularnog glazbenog showa kreće 23. siječnja kada će se u 14 epizoda za prestižnu titulu Najljepšeg glasa Hrvatske boriti 76 natjecateljica i natjecatelja.


U drugoj sezoni showa mentori su ostali isti

The Voice - Najljepši glas Hrvatske

Jeste li spremni za ponovni susret? :) Druga sezona kreće 23. siječnja! #TheVoiceHRT

Posted by The Voice - Najljepši glas Hrvatske on 29. prosinca 2015