DAVNA ŽELJA

Jacques dobio na poklon tatoo s imenima djece

17.04.2016 u 12:55

Bionic
Reading

Otkako je postao tata Sofije i Davida, pjevač je imao veliku želju da imena svojih potomaka vječno zabilježi na svom tijelu, a svoj je san napokon ostvario! Jednu mu ruku tako sada krasi kći, a drugu sin, što je član žirija 'The Voicea - Najljepšeg glasa Hrvatske' podijelio i sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama. Oni su, baš poput njega, oduševljeni novom promjenom u pjevačevu životu

'Hvala vam svima na prekrasnim čestitkama za rođendan, sretan sam što vas sve imam, hvala vam od srca. Volim vas sve! Sinoć sam dobio prekrasan poklon od majstorice tetovaže, vrhunske umjetnice Martine Pavelić. Dugo sam si želio ovakve tetovaže i evo sada, osim u srcu, svoju dječicu nosim sa sobom svugdje na rukama', napisao je Jacques na društvenim mrežama.

Pjevač je prije nekoliko dana proslavio 35. rođendan sa svojim najmilijima, suprugom Brigitom i djecom. Upravo su oni njegova najveća potpora u životu, kako često zna kazati u mnogobrojnim intervjuima. Pjevač se sa suprugom vjenčao 2005. godine, a kad im se prije tri godine rodio sin, njihovoj sreći nije bilo kraja. Prinovi u obitelji najviše se obradovala sestrica Sofija, kojoj je danas deset godina.

Jednom prilikom Jacques je otkrio kako trenutak kad je zaprosio Brigitu nikad neće zaboraviti. Naime, tog mu se dana, dok je išao prema njezinoj kući s prstenom u ruci, dogodila nesreća jer je upao u šaht i rasjekao nogu. Srećom, sve je dobro prošlo, a Brigita mu je, naravno, odgovorila 'da'!