BILBOARD MUSIC AWARDS

J.Lo nagrada za životno djelo, Justinu sedam nagrada

19.05.2014 u 10:17

  • +3

Billboard Music Awards

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Fitzroy Barrett / Splash News

Bionic
Reading

Na dodjeli Billboard Music Awardsa trijumfirala je Jennifer Lopez osvojivši nagradu za životno djelo, a Justin Timberlake primio je čak sedam nagrada

I ove godine dodijeljene su Billboard Music Awards najboljim izvođačima. Las Vegas bio je poprište glazbene kreme, a glazbenu večer otvorila je Jennifer Lopez nastupom s Pitbullom i novom pjesmom 'We Are One'. Upravo je Jennifer Lopez prva žena u povijesti dodjele Billboarda koja je osvojila nagradu za životno ostvarenje. Tijekom karijere prodala je više od 75 milijuna albuma, a priznanje joj je uručio Ricky Martin.

'Glazba je moja prva ljubav. Hvala svim mojim prijateljima, obitelji i obožavateljima koji su mi pomogli da nastane mojih deset albuma. Naporno radite, sanjajte velike stvari i vjerujte u sebe i u svoje ljude', rekla je ponosna pjevačica sa zaradom višom od 1,4 milijarde dolara.


Osim J.Lo, najveća zvijezda večeri bio je 33-godišnji Justin Timberlake, a dobio je sedam nagrada. Glazbena skupina Imagine Dragons dobila je pet Billboarda, a među njima je i ona najdragocjenija - za top rock album. Najbolja mlada izvođačica je Lorde, a njezina pjesma 'Royals' proglašena je najboljom rock pjesmom. Najbolja ženska pjevačica je Katy Perry, a najbolji muški pjevač Justin Timberlake.

Nagradu Top Hot 100 songs osvojili su Robin Thicke feat. T.I. & Pharrell te pjesma 'Blurred Lines'.

Cijelu listu dobitnika pogledajte na Billboard.com.