TAJNOVITA PINK

Iznenađenjem na Instagramu oduševila četvrt milijuna obožavatelja

13.11.2016 u 20:22

Bionic
Reading

Izbivanjem iz javnosti i vještim prikrivanjem svoje linije pjevačica Pink skrivala je mjesecima trudnoću koju je javnosti otkrila objavljivanjem fotografije na Instagramu i porukom 'iznenađenje'

Fotografiju je Pink objavila samo dan nakon što su je fotografi ulovili u vrlo širokoj haljini kako se šeće Santa Monicom, nakon čega su krenule glasine o trudnoći.

Fotografija s Instagrama, na kojoj pjevačica pridržava svoj trudnički trbuščić, uz koji se privila i njezina petogodišnja kći Willow, oduševila je preko četvrt milijuna njezinih obožavatelja.

Surprise!

A photo posted by P!NK (@pink) on


Spol svog drugog djeteta Pink znatiželjnicima nije otkrila. U braku je s umirovljenim profesionalnim vozačem moto utrka Careyjem Hartom. Imali su bračnih problema i nakratko su bili i prekinuli, no rođenje Willow ih je zbližilo pa je pjevačica nerijetko isticala kako uživaju kao skladan trojac.

U prvoj trudnoći Pink se odvikla od pušenja, no nadomjestila je to slatkišima zbog čega se udebljala 25 kilograma. Povratak na predtrudničku težinu trajao je godinu dana, a s dvije osobne trenerice šest dana u tjednu kombinirala je jogu, trčanje, istezanje i boks.

'Namučila sam se da smršavim, ali unatoč tome voljela bih imati djece za svoju malu nogometnu momčad', rekla je tada.