U CINESTARU

'Izbavi nas od zla' u 4K tehnologiji

09.07.2014 u 13:49

Bionic
Reading

CineStar Cinemas uvodi još jednu novost u svoja kina – 4K tehnologiju

CineStar Novi Zagreb, dvorana 7, u kojoj je već instalirana najnovija tehnologija zvuka Auro 3D u kojoj zvuk dolazi iz čak 11 kanala/smjerova, od četvrtka postaje i 4K dvorana. 4K tehnologija prika­zuje filmove u nevjerojatnoj brzini od 60 kadrova u sekundi, što je naprednije čak i od HFR prikaza (48 kadrova u sekundi).

Moćni 4K projektori Barco Alchemy prvi su prikazali 4K filmove brzinom od 60 kadrova u sekundi te 4K 3D sadržaje u jednom projektoru.

Prvi film koji će posjetitelji moći pogledati u 4K tehnologiji je napeti američki nadnaravni triler Izbavi nas od zla (Deliver Us From Evil), inspiriran knji­gom o istinitim događajima u New Yorku, s fantastičnim Ericom Banom u glavnoj ulozi. U filmu policajac, Ralph Sarchie, boreći se s osobnim problemima, započinje istraživati seriju neobjašnjivih zločina u New Yorku. Uskoro udružuje snage s nekonvencionalnim svećenikom (Edgar Ramírez), koji je stručnjak za rituale egzorcizma, kako bi se zajedničkim snagama borili protiv zastrašujućih demonskih pojava koje teroriziraju njihov grad.