NOSTALGIČNA FOTKA

Ivanki Mazurkijević ovo je bio susret koji će pamtiti

Ivanka Mazurkijević i Zoran Kostić Cane

Ivanka Mazurkijević i Zoran Kostić Cane

Izvor: tportal.hr / Autor: Hrvoje Polan

Ivanka Mazurkijević prisjetila se svog susreta s frontmenom grupe Partibrejkers prije 19 godina u Dobovi. Ondje je s prijateljima otišla na njihov koncert gdje se nakon koncerta družila sa Zoranom Kostićem Canetom, a fotografiju s njim objavila je na svom profilu na Facebooku. I danas je, kaže, fan njihove glazbe

'U vrijeme rata, kad srpski izvođači nisu mogli nastupati u Hrvatskoj često smo, gotovo svakog vikenda išli na koncerte u slovenske klubove i diskoteke. Tako smo s velikim veseljem dočekali koncert Partibrejkersa. Ondje smo, točnije u Dobovi, čekali da se nakon nastupa upoznamo s Canetom jer sam oduvijek bila velika obožavateljica njihove glazbe. Lijepa mi je fotografija s tog našeg susreta pa sam je zato odlučila objaviti, kao sjećanje na svoju mladost', ispričala nam je Ivanka Mazurkijević.

Frontman Partibrejkersa na nju je ostavio pozitivan dojam kako je i zamišljala da će biti prije susreta s njim.
'Kad smo mu prišli, lijepo nas je dočekao i prihvatio. Vrlo je komunikativna i otvorena osoba. Genijalan mi je s tim svojim sarkazmom i cinizmom. Nevjerojatno mi je kod njega što jako dobro pamti. Naime, sreli smo se dvije godine nakon tog susreta i prepoznao me. Od tada ga više nikad nisam vidjela, osim iz publike', smije se Ivanka.

Petar Glebov/PIXSELL

Petar Glebov/PIXSELL

Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL


Ivanka Mazurkijević i danas sluša Partibrejkerse

Ivo Čagalj/PIXSELL

Ivo Čagalj/PIXSELL

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Čagalj/PIXSELL


Zoran Kostić Cane ju je oduševio svojom pristupačnošću

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!