NOSTALGIČNA FOTKA

Ivanki Mazurkijević ovo je bio susret koji će pamtiti

17.02.2016 u 12:19

Bionic
Reading

Ivanka Mazurkijević prisjetila se svog susreta s frontmenom grupe Partibrejkers prije 19 godina u Dobovi. Ondje je s prijateljima otišla na njihov koncert gdje se nakon koncerta družila sa Zoranom Kostićem Canetom, a fotografiju s njim objavila je na svom profilu na Facebooku. I danas je, kaže, fan njihove glazbe

'U vrijeme rata, kad srpski izvođači nisu mogli nastupati u Hrvatskoj često smo, gotovo svakog vikenda išli na koncerte u slovenske klubove i diskoteke. Tako smo s velikim veseljem dočekali koncert Partibrejkersa. Ondje smo, točnije u Dobovi, čekali da se nakon nastupa upoznamo s Canetom jer sam oduvijek bila velika obožavateljica njihove glazbe. Lijepa mi je fotografija s tog našeg susreta pa sam je zato odlučila objaviti, kao sjećanje na svoju mladost', ispričala nam je Ivanka Mazurkijević.

Frontman Partibrejkersa na nju je ostavio pozitivan dojam kako je i zamišljala da će biti prije susreta s njim.
'Kad smo mu prišli, lijepo nas je dočekao i prihvatio. Vrlo je komunikativna i otvorena osoba. Genijalan mi je s tim svojim sarkazmom i cinizmom. Nevjerojatno mi je kod njega što jako dobro pamti. Naime, sreli smo se dvije godine nakon tog susreta i prepoznao me. Od tada ga više nikad nisam vidjela, osim iz publike', smije se Ivanka.


Ivanka Mazurkijević i danas sluša Partibrejkerse


Zoran Kostić Cane ju je oduševio svojom pristupačnošću