NJOJ LJETO JOŠ TRAJE

Ivana Ergić: Moje uživanje pod morem

11.09.2016 u 08:39

Bionic
Reading

I dok su se mnoge dame ovog ljeta hvalile fotografijama s luftića u obliku životinja ili hrane, bivša Miss Hrvatske Ivana Ergić najviše je uživala - pod morem. U morskim dubinama nastale su prelijepe fotografije kojima je oduševila svoje fanove i prijatelje na Instagramu

'Fotografije su nastale na Zlatnom ratu u Bolu i u prekrasnim hvarskim uvalama. Dugo sam htjela imati te podvodne fotografije. Kupila sam nekoliko vodootpornih futrola za mobitel, ali ga nikad nisam imala hrabrosti uroniti pod more. Sad konačno imam vodootpornu kameru i moji snovi se mogu početi ostvarivati čak i pod morem. Moj dečko Marin se potrudio da uhvati trenutak, prekrasno čisto more pod savršenim svjetlom', ispričala nam je 29-godišnja Vodičanka.

Za ronjenje nije pohađala tečaj. 
'Potrebni su samo maska, i vodootporni aparat i jaka volja', tvrdi Ivana koja je prije 10 godina osvojila titulu najljepše Hrvatice. Dodaje kako obožava fotografije i voli zabilježiti svaki lijepi trenutak kako bih i kasnije mogla uživati u njemu.
'To se naravno lomi na Marinovim leđima jer upravo on takav trenutak mora ovjekovječiti, nekad ne iz prve', smije se.

Za dobru fotku pod morem najvažnije je, kaže, da onaj tko fotka ima puno strpljenja.
'Također, dobro oko i ideje nisu na odmet', ističe.

Do sada je nije bilo strah da neće dovoljno dugo izdržati pod morem.
'Iskreno, ne mogu baš duboko roniti ni mogu dugo ostati pod morem. Na vrhu Zlatnog rata je struja jaka i jedva stojiš, a kamoli da roniš i jošs paziš da to dobro izgleda', otkrila je. Iako je uživala pod morem, to ju je, kaže, i iscrpilo.

'Ljeto mi još uvijek traje, tri mjeseca sam već na moru i prvi put da sam ga se malo i zasitila. Uskoro dolazim u Zagreb i veselim se svojim slatkim obavezama i zimi', iskrena je. Posao koji je trenutno u potpunosti ispunjava i kojim se bavi posljednje četiri godine je dizajn i izrada personaliziranih lampi 'Lampe by Ivana Ergić'. Ambiciozna Vodičanka savladala je i hrvatski znakovni jezik i tečaj za intervenora i po potrebi volontira u Savezu gluhoslijepih osoba Dodir.

?? #underwater #lovecroatia #sea #summer #summerincroatia #island #hvar #beautiful #gopro

A photo posted by Ivana Ergic (@ivannna) on

?? #croatia #sea #bol #blue #summer #love

A photo posted by Ivana Ergic (@ivannna) on