47. ROĐENDAN

Ivana Banfić: 'Četrdesete su mi donijele smirenje!'

16.11.2016 u 13:24

Bionic
Reading

Pjevačica Ivana Banfić danas slavi 47. rođendan. Prve čestitke s lijepim željama stigle su od supruga Krune Ladišića i njihova sinčića Jana. Za tportal je ispričala kako će proslaviti svoj dan, kakve su joj želje i kakvi darovi je uvijek iznova mogu razveseliti. A jedno od najvećih veselja priuštit će joj osmoygodišnji sin Jan koji se ovih dana priprema za svoj prvi javni nastup u sviranju gitare na koncertu za Svetog Nikolu, u Velikoj Gorici

'Doći će mi prijatelji i obitelj, navečer ćemo malo feštati uz domaće krvavice. Bit će to zimska večerica i prilika da se lijepo podružimo i proveselimo', rekla nam je pjevačica koja si je za rođendan poželjela puno zdravlja, sebi i najmilijima. Upravo su joj suprug, televizijski producent Kruno Ladišić, i sin Jan bili prvi i najdraži čestitari.

Kad je riječ o poklonima, u šali kaže da ne bi imala ništa protiv da joj netko daruje jahtu, no veseli se sitnicama.
'Radujem se svemu što mi netko daruje, vesele me male stvari', priznaje.

U četrdesetima je, otkriva, postala smirenija i uzemljenija.
'Nekako mi je sve jasnije, nemam više strahova u odnosu na prije. Više znam što mi paše, ne pristajem na kompromise ako mi nešto ne paše. Mogu reći da vrijedi ona uzrečica - 'što starija, to pametnija'', smije se Ivana.

Iako se bliži pedesetima, nije je strah što će joj buduće godine donijeti.
'Super mi je što sam totalno opuštena za razliku od prije dvadeset godina kada sam, primjerice, bila opterećena time kako ću izgledati i imam li koji centimetar više celulita, ubijala se po teretanama vježbajući. Više nemam taj osjećaj opterećenja', ističe.

Uz uspješnu karijeru i vođenje Škole pjevanja Glazbene kuće Banfić, pjevačica vrlo dobro uspijeva balansirati i majčinstvo. Rodila je u 39. godini i ponosna je mama sina Jana koji će uskoro imati svoj prvi javni nastup.

'Jan svira gitaru pa će 6. prosinca s ostalim polaznicima naše škole nastupiti na tradicionalnom koncertu u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica. Marljivo vježba pjesmu 'Zvončići'', otkrila je ponosna mama. Osim tog koncerta, njezini polaznici predstavit će se i 9. prosinca na Zagrebačkom Velesajmu povodom božićnog sajma.