NAGRADNJAČA

'Iron Man 2' vas nagrađuje

23.04.2010 u 10:00

Bionic
Reading

S obzirom na uspjeh koji je film 'Iron Man' ostvario na svjetskim kinoblagajnama, logično je bilo očekivati i nastavak. 'Iron Man 2' u naša kina dolazi 29. travnja, a tportal.hr i Blitz ovom prilikom vode svoje čitatelje na premijeru filma

Radnja filma ponovno se vrti oko multimilijardera Tonyja Starka koji se suočava sa sve većim pritiskom vlade, javnosti i novinara koji ga pokušavaju natjerati da podijeli svoju tehnologiju s vojskom što on nikako ne želi učiniti, jer se boji da bi mogla pasti u krive ruke. Uz pomoć vjerne Pepper Potts (dobitnica nagrade Oscar Gwyneth Paltrow) i Jamesa Rhodeyja Rhodesa (nominiran za nagradu Oscar Don Cheadle), Tony će stvoriti nove saveze i oduprijeti se moćnim, zlim snagama.

'Iron Man', originalni strip kompanije Marvel, uspješno se već godinama objavljuje nakon što se u travnju 1963. prvi put pojavio u stripu 'Tales of Suspense'. Iron Manov alter ego, Tony Stark, postao je filmska senzacija 2. svibnja 2008. zaradivši 96,6 milijuna dolara tijekom prvog vikenda prikazivanja, a kasnije 572 milijuna dolara diljem svijeta. Obožavatelji i kritičari svih generacija zaljubili su se u ovog crveno-zlatnog superjunaka. Film je osvojio mnoge nagrade i pohvale, uključujući dvije nominacije za Oscara, a Iron Man je nakon toga postao dio pop kulture.

Ulaznice za premijeru koja će se održati 27. travnja u CineStaru Zagreb (Branimir centar) osvojili su:

Željka Mirčeta
Ivan Topić
Saša Kučan
Marko Marinović

Ulaznice se podižu na porti HoTo tornja, Savska cesta 32, uz predočenje osobne iskaznice.