SHOW ZAPALIO RIJEKU

Indira briljirala kao Tina Turner na koncertu Topstars

20.11.2010 u 12:10

Bionic
Reading

Fantastična publika, koja je u petak navečer ispunila Dvoranu mladosti u Rijeci, pratila je koncertni show Topstars kao ravnopravan, peti član Topstarsovog tima, pa ne čudi to da Indira, Franka, Luka i Tony čitavo vrijeme nisu skinuli osmijeh s lica

Iako Dvorana mladosti ne pruža sve tehničke mogućnosti da bi se Topstars održao u izvornoj produkcijskoj postavi, pjevački je tim našao formulu kako da i Riječani uživaju u koncertnom spektaklu.

Od prvih taktova uvodne pjesme, Riječani su plesali i pjevali zajedno sa zvijezdama Topstarsa. Dolazeći kroz publiku, Luka po parteru, a Tony s tribina, muški dio tima pozdravio je posjetitelje i pozvao ih na zajedničku zabavu. U kostimima, koji ostavljaju bez daha, došetale su se Indira i Franka, i sve je bilo spremno za trosatni spektakl.

Euforično pozdravljena od domaće publike, koncert je otvorila najmlađa zvijezda Topstarsa, Franka Batelić. Pjesmom 'Tek je 12 sati' najavila je dance blok koji je rasplesao publiku i podigao je s mjesta na tribinama.

Publika je, uz Indiru, Franku, Luku i Tonyja, pjevala sve pjesme koje su nam obilježile neke od najvažnijih trenutaka u životu. Prisjetili su se svih tuluma i mladenačkih zaljubljivanja uz 'Bitangu i princezu', 'Lutku za bal', 'Sve je lako kad si mlad'. Svih prošlih ljubavi sjetili su se uz Lukinog 'Konobara' i 'Prokletu nedjelju'. Euforija je dosegla vrhunac kada su se na LED ekranu pojavile snimke uspjeha hrvatskih sportaša, a topstarovci su zapjevali 'Navijačku (Samo je jedno u mom životu vrijedno)' i 'Samo za taj osjećaj'.

Po vrisku publike u dvorani, koja je tražila još, znalo se da je Topstars oduševio posjetitelje. Odličnoj publici odužili su se Tony, Indira, Franka i Luka dodatnim blokom pjesama, kad su zapjevali 'Moj galebe', 'Ljubavnu' i, za kraj, Tonyjev hit 'Nek' te zagrli netko sretniji'.

Pet tisuća ljudi u Dvorani mladosti dovoljna je potvrda da je ovakav koncept zabave opravdao najave i očekivanja. Odlično uigran show, koji je publiku držao na nogama tri sata, nijednog trenutka nije gubio na intenzitetu.

Osim pjesama, sjajne interpretacije i showa koji su Indira, Franka, Luka i Tony izveli na pozornici, ono što je publiku ostavilo bez daha su i apsolutno savršeni kostimi Marka Grubnića, u kojima su se Topstarsove zvijezde i plesači pojavljivali. Svaka od zvijezda presvlačila se nekoliko puta, a Indira je svakoj odjevnoj kombinaciji prilagodila odgovarajuću periku. Jednoglasni su svi: Indira je kao Tina Turner jednostavno briljirala.

Topstars stiže 25. studenog u Zadar, a 27. studenog u Split.