PUTEM TWITTERA

Idris Elba negirao vezu s Madonnom

01.11.2016 u 09:52

Bionic
Reading

Medijska nagađanja kako je pop-kraljica u vezi s glumcem, glazbenikom, DJ-om, a odnedavno i kickboxerom Idrisom Elbom negirao je sam 44-godišnjak putem svojeg profila na Twitteru. Ipak, očevici tvrde kako je Idris Elba, nakon svoje prve sportske pobjede, strastveno poljubio Madonnu u restoranu gdje je slavio

Iako je u petak upisao prvu pobjedu na natjecanju u kickboxingu, o 44-godišnjem glumcu, glazbeniku i DJ-u Idrisu Elbi, ovih se dana piše kao o navodnom novom dečku 58-godišnje kraljice popa Madonne. Nakon što je ona na svojem profilu na Instagramu objavila video s Elbine borbe u Londonu te su se potom pojavili i na Halloweenpartyju, premda su se zbog paparazza trudili hodati odvojeno, sve su glasnija postala šuškanja o njihovoj vezi.

Idris Elba Smashes it at York Hall! ??????????

A video posted by Madonna (@madonna) on

Elbinu prvu pobjedu Madonna je objavila na svojem profilu na Instagramu

Idris Elba negira napise kako je strastveno poljubio Madonnu slaveći pobjedu na Halloween partyju u Londonu. Kako bi se opravdao, danas je na svojem profilu na Twitteru objavio: 'Spavam li s Madonnom? Ne, vi luđaci. Ne vjerujte nikomu.'

Fotografija s koncerta u Berlinu, u sklopu Madonnine turneje


Madonna s druge strane ne komentira ništa, no zato je na svojem profilu na Snapchatu objavila fotografiju, na kojoj oboje leže na podu i vidi im se tek polovica lica, uz prigodni tekst kako ga je 'namlatila'.

Njihove zajedničke fotografije pojavile su se i na Instagramu i to, ni manje ni više nego, s pozornice u Berlinu gdje je Madonna održala koncert u sklopu svoje turneje.

Elba je vezu s Madonnom negirao putem profila na Twitteru