ZAR I ON?

I Pattinson je nesiguran u svoj izgled

20.04.2012 u 16:14

Bionic
Reading

Iako za njim uzdišu ne samo tinejdžerice, Robert Pattinson (25), najpoznatiji kao Edward iz sage 'Sumrak' također ponekad nije zadovoljan svojim izgledom

Robert Pattinson se navodno, tvrde tabloidi, strašno izdeprimirao vidjevši svoje slike bez majice dok je pokušavao surfati u Malibuu.

'Rob je vrlo nesiguran kad je u pitanju njegovo tijelo. A nimalo ne pomaže ni to što je nabacio nekoliko kilograma otkad ne snima. Kristen mu je također počela prigovarati zbog nezdravog života. Pattinson obožava piti pivo i jesti hamburgere, što se sad počelo primjećivati i na njegovoj liniji. On ne voli odlaziti u teretanu pa mu je Kristen predložila neke druge sportske aktivnosti poput surfanja', rekoše upućeni, piše showbizzspy.

Njegova djevojka Kristen Stewart (22) mu je, šuška se, čak naredila da se mora pribrati i početi vježbati te zdravije se hraniti.

Inače, film 'Cosmopolis' Davida Cronenberga u kojem igra Robert Pattinson i 'Na cesti' s Kristen Stewart bit će prikazani i na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu.