RUPERT SANDERS

I Kristenin se ljubavnik ispričao obitelji

26.07.2012 u 11:45

Bionic
Reading

Nakon Kristen Stewart, svojoj se obitelji javno ispričao i redatelj Rupert Sanders koji se, kako je nedavno objavljeno upustio u aferu, s mladom američkom glumicom

Kristen i Rupert uputili javnu ispriku svojim voljenima.

Rupertu Sandersu je žao što je preljubom s Kristen Stewart povrijedio svoju prekrasnu suprugu i obožavanu djecu.

'Potresen sam boli koju sam nanio svojoj obitelji. Moja prekrasna supruga i obožavana djeca sve su što imam na ovom svijetu. Volim ih svim srcem. Molim se da uspijemo ovo zajedno prebroditi', redateljeva je isprika objavljena u Peopleu.

Nakon što su na naslovnici US Weekleya osvanule fotografije Kristen Stewart u nježnom zagrljaju s redateljem Rupertom Sandersom i glumica i redatelj danas su objavili javne isprike kojima od svojih partnera traže da im oproste preljub.

'Jako mi je žao što sam svojim ponašanjem prouzrokovala bol i nanijela sramotu svojim bližnjima i svima onima koje je moje ponašanje povrijedilo. Trenutačna indiskrecija ugrozila je najvažniju stvar u mom životu, osobu koju volim i poštujem - Roba. Volim ga, jako mi je žao', napisala je u svom priopćenju 22-godišnja Kristen.

Djevojka Roberta Pattinsona avanturu sa 41-godišnjim redateljem Sandersom započela je tijekom snimanja filma 'Snjeguljica i lovac'. Nedugo nakon Kristenine javne isprike uslijedila je i Rupertova; javno se ispričao svojoj supruzi Liberty Rose s kojom ima dvoje djece.

Inače, neki su mediji objavili da je upravo Liberty Rose inzistirala da Kristen glumi Snjeguljicu u tom filmu.

'Ne znam tko bi bio bolji izbor. Kristen je talentirana, ima stav i savršena je za ulogu Snjeguljice', rekla je Liberty.