ASTRO PROFIL

Horoskop otkriva vaš modni stil

03.11.2015 u 22:17

Bionic
Reading

Ako zodijački znak može utjecati na osobnost, može li utjecati i na odabir odjeće? Ako se prestanete brinuti o tome što drugi ljudi misle te se odijevate sukladno svom znaku, uvijek ćete bez posebnih napora izgledati elegantno, poželjno i samouvjereno. Bacite pogled na astrološki modni profil svakog znaka koji slijedi u nastavku kako biste pronašli odjeću koja vam odgovara bez obzira na dob, proporcije ili veličinu

Ovan

Ovaj se znak najviše povezuje s akcijom i odvažnošću. Žene Ovnovi nagle su i temperamentne te se ne ustručavaju isprobati nove kombinacije. Najbolje vam stoji uska i pripijena odjeća s daškom pustolovine. Vaše su boje crvena i crna.

Bik

Odjeća bi vam trebala biti meka i putena, više klasična nego originalna. Neka ono što nosite odražava stabilnost i pouzdanost. Izbjegavajte odvažne uzorke, oštre rezove i jarke boje. Ne preporučujemo ništa čime biste izazvali čuđenje promatrača.

Blizanci

Mlad duh i svestranost zaštitni su znak žena Blizanaca. Zabavne ste i imate vrckast smisao za humor pa vam ozbiljna i konvencionalna odjeća ne stoji najbolje. Nosite ležerne, svijetle i prilagodljive odjevne predmete koji mogu služiti u više namjena.

Rak

Račice su prirodno ženstvene i duboko osjećajne. Bolje izgledate u haljinama i suknjama nego u uniseks ili muškim artiklima. Klasični krojevi odgovaraju vam više od nekonvencionalnih. Priklonite se srebrnoj, svijetlocrvenoj i svijetloljubičastoj.

Lav

Upečatljivi uglati oblici, oštri rezovi te dramatična i odvažna odjeća idealni su za samouvjerene Lavice. Zaboravite na prostrane džempere i hlače. Pristaju vam dramatične boje poput zlatne, narančaste i crvene te nezanemariva doza nakita.

Djevica

Detalji i preciznost imaju najveću važnost ženi Djevici. Najbolje se osjećate u besprijekornim krojevima i elegantnoj, klasičnoj odjeći. Eksperimentiranje i postavljanje trendova nije za vas. Idealne su vam boje bijela, bež, krem i siva.


Vaga

Volite sklad i ravnotežu. Blagi, lepršavi oblici i jednostavne boje poput tamno i svijetloplave, ružičaste i crne prikladni su za vas. Izbjegavajte pretjerano ukrašenu odjeću te pronađite kompromis između aktualne mode i bezvremenske klasike.

Škorpion

Škorpionka zavodljiva, strastvena i neukrotiva. Trebali biste se kloniti teških linija, dugih haljina i kaputa te krojeva koji puno skrivaju. Priklonite se koži, satenu, baršunu i svili. Crvena, kestenjasta i crna idealne su boje za vas.

Strijelac

Vaša bi odjeća trebala bi biti jednostavna, praktična, čak i sportska. Ne smije stvarati distancu između vas i okoline. Hlače, tajice i udobne haljine idealne su za vas. Obično imate dobre noge i trebale biste ih pokazati u svakoj prilici.

Jarac

Siva, tamno plava, smeđa ili crna odijela i kompleti idealni su za vašu nenametljivu eleganciju. Ako želite istaknuti svoju prigušenu ženstvenost, dostojanstvena konzervativna haljina pravi je odabir za vas. Trebali biste se kloniti svijetlih boja ili ekscentričnih dizajna.

Vodenjak

Žene Vodenjaci individualke su s jakim osjećajem za stil. Žele se slobodno izraziti putem odjeće. Nije ih briga što drugi misle sve dok njima nije dosadno. Vama su svojstvene svijetle živopisne boje, pogotovo električnoplava te neobični i zanimljivi uzorci i stilovi.

Ribe

Žene Ribe više vole promatrati nego biti u središtu pažnje. Neka vaša odjeća slijedi linije vašega tijela, ali neka ne otkriva previše. Posegnite za srebrnom, bijelom, svijetloplavom i zelenom bojom. Trebale biste nositi male cipele ili sandale, a odbaciti visoke potpetice.