PEDESET NIJANSI SIVE

Holy izvela dečka na erotski film: 'Otužan je!'

12.02.2015 u 14:59

Bionic
Reading

Uz projekciju erotskog filma '50 nijansi sive' svečano je otvoren Tjedan ljubavi u Arena centru, a ovaj dugo očekivani film došla je pogledati i Mirela Holy sa svojim dugogodišnjim partnerom Sinišom Bužanom. U razgovoru za tportal otkrila nam je svoje mišljenje o filmu i popularnoj trilogiji

Ekranizaciju bestselera 'Pedeset nijansi sive' u zagrebačkom Arena centru došla je pogledati i predsjednica ORaH-a Mirela Holy koja je na premijeru povela svog partnera, godinu dana starijeg komercijalista i fotografa Sinišu Bužana, kojeg je upoznala u nekadašnjem zagrebačkom klubu Lapidarij.

'Pedeset nijansi sive' pogledala je kao logičan nastavak nakon pročitane trilogije. 'Film me nije impresionirao. Vjerno se drži predloška. Sva fama oko knjige i filma dosta pokazuje dekadenciju društva i kakva je zapravo situacija u društvu', objasnila je Holy svoje viđenje ekranizacije.

Kazala nam je i kako je pročitala cijelu trilogiju erotskog romana E. L. James. 'Sve sam pročitala jer ne volim kada imam nedovršenu priču. Knjiga mi je otužna, baš kao i film. Tipična američka limunada', objasnila je Holy te dodala kako i njezin partner o filmu dijeli isti stav.

Baš kao i o filmu, Holy i Bužan još uvijek dijele isti stav i o braku, a taj je da nikada neće ući u bračnu zajednicu. Iako su zajedno 18 godina, još uvijek žive odvojeno te nemaju namjeru mijenjati dosadašnji odnos.