NE SKRIVAJU SREĆU

Hoće li ove naše ljepotice u 2016. napokon izreći 'da'?

09.01.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Nakon prošlogodišnjeg spektakularnog vjenčanja Severine i Igora Kojića, o kojem je brujala cijela regija, lako je moguće da 2016. bude godina u kojoj bi i neke druge poznate Hrvatice koje su prešle tridesetu konačno mogle izreći sudbonosno 'da'. Neke su od njih u vezi dok neke pažljivo skrivaju ljubavni život, no nema sumnje da im je svima zajedničko to što su ih pogodile Amorove strelice

I dok njezin zaobljeni trbuščić možda govori o tome da će uskoro prvi put postati mama, u kuloarima se još šuška o tome je li ljubav Jelene Rozge i Stjepana Hausera ona prava. Plavokosa Splićanka dugo je bila bez dečka da bi prošlog ljeta javnost iznenadila priznanjem kako je u vezi s naočitim violončelistom 2Cellosa Stjepanom Hauserom. Par je od tog trenutka doslovno postao nerazdvojan, jedno drugom šalju poljupce preko društvenih mreža, a kulminacija njihove ljubavi zbila se na Božić, kad je Jelena upoznala dečka s roditeljima u svom rodnom Splitu.


Na jednom od prvih pojavljivanja u javnosti Rozga i Hauser bili su pomalo sramežljivi

Još je jednoj Splićanki prošla godina donijela ljubav. U život glumice Nataše Janjić ušetao je šarmantni ginekolog Marko Kisić, s kojim se prvi put zajedno pojavila na premijeri filma Ivone Juke 'Ti mene nosiš', u kojem je ostvarila jednu od glavnih uloga. Prije veze s Markom, Nataša je bila u braku s Joškom Lokasom, televizijskim producentom i voditeljem koji je zbog nje ostavio suprugu i troje djece.


Nataša i Marko proveli su zajedničko ljeto na Šolti

Krah braka doživjela je i Natašina kolegica Jelena Perčin. Zvijezda mnogobrojnih sapunica rastala se od zagrebačkog ugostitelja Kristijana Babića još prije pet godina. S njim je dobila kćer Lotu, nakon braka navodno je kratko bila u vezi s glumcem Ivanom Hercegom, a sama je priznala da je zaljubljena u tajanstvenog inženjera Petra. Svoje je dečke pažljivo skrivala od očiju javnosti, a kad su je paparazzi 2014. snimili s gotovo dvostruko starijim političarom Vladimirom Šišljagićem, lijepa Dubrovkinja nije imala nikakav komentar. Njezin trenutačni status nije poznat, pa bi nas ove godine mogla iznenaditi ljubavnim priznanjem kad se najmanje budemo nadali.


Glumici je njezina Lota najveća sreća na svijetu

Baš kao i Maja Šuput! Zvijezda netom završene sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' ljubila je zagrebačkog ugostitelja Marija Kovačevića i bivšeg supruga Mirjane Hrge, oftamologa Deana Šarića. Ni s jednim se nije skrasila i posljednjih godina ljubavni život vješto skriva od medija. No s obzirom na njezina učestala putovanja po svijetu, na kojima je stalno netko slika u seksi pozama u krevetu i na plaži, lako je moguće da je pjevačica pronašla novog dečka čije ime još ne želi otkriti u javnosti.


Pjevačica zimske dane često iskoristi da pobjegne na neku topliju lokaciju

Svog novog dečka, zagrebačkog snimatelja Maka Vejzovića, inače brata glumca Enesa, voditeljica HTV-a Nevena Rendeli neko je vrijeme držala samo za sebe. Ipak, leptiriće oko srca više nije mogla skrivati pa se s novom ljubavi počela pojavljivati u gradu, a zajedno su nedavno bili i na skijanju u sklopu radnog zadatka. Između Nevene i Maka zaiskrilo je prošlog ljeta, kad su radili emisiju 'Šušur' po hrvatskoj obali. Iza voditeljice je propali brak s građevinskim poduzetnikom Marijanom Bračuljom, a on je također pronašao novu ljubav, bivšu Miss Hrvatske Antoniju Gogić.


Nevena i Mak u vezi su manje od godinu dana a nedavno su bili na prvom zajedničkom skijanju

Iako nije priznala novu vezu, njezin osmijeh na licu govori da trenutno proživljava svoje najljepše trenutke. Lana Jurčević nije nikad skrivala da voli mlađahne dečke pa se tako jednom prilikom našalila na svoj račun otpjevavši pjesmu Lepe Brene 'Dečko mi je školarac'. Njezino srce prošle godine zarobio je zgodni majstor tetovaže Nikola Zorotović, koji je napravio i logo za njezin hit 'Ludo ljeto'. Pjevačica je sedam godina provela s mlađim sinom Ivice Todorića, Ivanom, inače predsjednikom Nadzornog odbora Agrokora.


Ljubav između Lane i Nikole planula je dok su zajedno radili na njezinom spotu