ŠUŠKA SE

Hoće li Bradley Cooper uskoro pred oltar s Irinom Shayk?

04.11.2016 u 21:46

Bionic
Reading

Sve su glasnija šuškanja o tome da bi slavni holivudski zavodnik uskoro mogao ozakoniti svoju vezu s jedanaest godina mlađom ruskom manekenkom. Ako je vjerovati američkim medijima, to bi se moglo dogoditi već ovog Božića, kada par planira putovanje u toplije krajeve s obitelji i bliskim prijateljima, a onda bi sve to značilo da je majka Bradleyja Coopera, Gloria Campano, napokon odobrila njegovu vezu s Irinom Shayk

Ako je vjerovati E!Newsu, holivudski zavodnik Bradley Cooper i ruska manekenka Irina Shayk navodno su razgovarali o vjenčanju i djeci. Čini se kako je njihova ljubavna priča ona prava te kako će 30-godišnjoj ljepotici i bivšoj djevojci nogometaša Cristiana Ronalda uspjeti ono o čemu mnoge žene diljem svijeta maštaju - odvesti pred oltar 41-godišnjeg glumca, jednog od najpoželjnijih glumačkih neženja.

Unatoč mnogobrojnim poslovnim angažmanima, par je već odlučio da će božićne praznike proslaviti zajedno u tropskim krajevima s obitelji i bliskim prijateljima. Stoga se mnogi pitaju znači li to da će Cooper i Irina izmijeniti bračne zavjete već ove zime? No za sada sve to ostaju samo nagađanja, jer par je odavno odlučio da o privatnom životu ne žele govoriti. Čak i lijepa Irina, koja na dnevnoj bazi svoje obožavatelje putem društvenih mreža oduševljava novim fotografijama, do sada je objavila samo jednu zajedničku fotografiju s odmora, i to prije šest mjeseci, na kojoj par uživa u bazenu, a vidi im se samo gornji dio tijela, bez lica.

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on

Na svom Instagramu Irina je objavila tek jednu zajedničku fotografiju, ali im se ne vide lica

Po svemu sudeći, to bi značilo kako je njihovu vezu napokon odobrila i Cooperova majka Gloria Campano, koja je, prije Irine, bila pratilja glumcu na crvenom tepihu. Naime, nakon smrti njegova oca 2011. godine Gloria se nikako nije mogla pomiriti s činjenicom da je ostala bez supruga, a Cooper je odlučio biti bezuvjetno uz nju te je nedugo nakon toga počeo ponovno živjeti s njom. Zajednički život ih je nakon dugo godina ponovno zbližio, a danas Gloria Campano ima značajan utjecaj na njegovo mišljenje o ženama te je upravo ona do sada bila kamen spoticanja u vezi s ruskom manekenkom.


Zajedničko vrijeme rado provode na putovanjima


Par se zajedno pojavio i na Wimbledonu te su pratili meč Marina Čilića


Glavnu riječ u Cooperovom životu ima njegova majka Gloria