INTERVJU: DARKO RUNDEK

'Haustor se neće okupiti na način Bijelog dugmeta'

18.11.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Darko Rundek nije, kao što se pričalo, raspustio Cargo Orkestar, no je li odlučio ponovo okupiti Haustore, sprema li novi studijski album, kakvu glazbu sprema za novu predstavu u Parizu te što kaže o uspjehu širom Europe pogledajte u video intervjuu

Darko Rundek i Cargo Orkestar ponovo će 18. prosinca zasvirati u Zagrebu u klubu Boogaloo u organizaciji Rokaj festa koji i tijekom godine želi odličnim koncertima nagraditi vjernu publiku festivala. Idealna prilika za razgovor s umjetnikom i glazbenikom koji svakim novim albumom osvoji novu publiku i razveseli sve veću vojsku svojih obožavatelja. Kako su Rundekovi studijski albumi od prije nekoliko godina u distribuciji prestižne njemačke etikete Piranha Musik, koja pokriva cijeli svijet, tako je i Rundeku zasjalo sunce te sve češće nastupa širom Europe.

Demantirajući glasine o raspuštanju svoje prateće grupe Cargo Orkestar, Rundek je u razgovoru za tportal.hr najavio novi album, komentirao okupljanje Haustora, pričao o svom radu u pariškom kazalištu te se osvrnuo i na odličan album snimljen uživo 'Live in Dom omladine'. Pogledajte i poslušajte o čemu je još pričao u intervjuu za tportal.