PLESAONICA U KSET-U

Groodanje slavi deseti rođendan

11.02.2011 u 19:17

Bionic
Reading

Svašta se dogodi u deset godina. Izumru fizički nosači zvuka, nastanu novi glazbeni pravci, ali žudnja za smijehom, plesom, zabavom i specijalnim efektima ksetovskog piva ostaje ista

Puno desetljeće prošlo je otkad je skupina entuzijasta, poznata kao Groodanje, zaljubljenika u glazbu i video odlučila nešto promijeniti na zagrebačkoj klupskoj sceni. KSET se tada nametnuo kao logičan izbor, a četvrtak kao idealan dan za ispipavanje bila.

Danas, desetljeće kasnije, svi pričaju da su bili na prvom nastupu Groodanja, iako je prava istina da je na njemu bilo tek četrdesetak ljudi.

Mate Škugor, čovjek s nosom za talente, Groodanje prebacuje s četvrtka u subotu i nakon toga više ništa nije bilo isto. John B., Dynamo Productions, Luke Vibert bili su samo neki od gostiju crewa koji još postoji samo u sjećanju plesača s početka 21. stoljeća.

No, svi oni koji su se ljuljali na njihovim partijima obradovat će se jer Groodanje u punom sastavu 19. veljače u KSET-u slavi deseti rođendan. Upad je 20 i 30 kuna ovisno o tome dođete li prije ili poslije ponoći.