ZBOG VELIKOG INTERESA

Gregorian će u Dubrovniku održati dodatni koncert

22.07.2010 u 12:14

Bionic
Reading

Zbog nezapamćenog zanimanja građana i gostiju u Dubrovniku njemačka skupina Gregorian održat će dodatni koncert, dan poslije prvog nastupa, 2. kolovoza u 21.30 sati na otoku Lokrumu

Ulaznice za prvi koncert 1. kolovoza planule su dva tjedna prije samog održavanja koncerta, zbog čega je producent Tomislav Kašljević u dogovoru s upravom javne ustanove Rezervat Lokrum i menadžmentom grupe Gregorian donio odluku o održavanju i drugog koncerta.

Nakon dubrovačkih koncerata grupa Gregorian će 3. kolovoza održati svoj zadarski koncert na čarobnom prostoru ispred Crkve sv. Donata, a 5. kolovoza nastupa u Areni u Puli.

Jedinstveni njemački zbor pod vodstvom slavnog Franka Petersona, tvorca poznate grupe Enigma, na ovoj će turneji također promovirati svoj aktualni album 'Masters Of Chant Vol. VII' na kojem se nalaze sjajne obrade hitova Guns 'n' Rosesa, U2-a, ABBA-e, Depeche Modea, Kate Bush, Led Zeppelina, Snow Patrola i dr.

Vrhunsku kvalitetu vokalista ovog jedinstvenog zbora prepoznali su i svjetski filmski producenti, pa valja naglasiti da je Gregorian prisutan i u filmskoj glazbi u blockbusterima poput serijala filmova 'Harry Potter', 'Gospodar prstenova' i 'Ratovi zvijezda'.