NOVO LUDILO

Gobac ili Mandžukić: Tko je bolji Joker?

10.03.2016 u 09:58

Bionic
Reading

Osim 29-godišnjeg nogometnog reprezentativca Marija Mandžukića, i Davor Gobac očito je ljubitelj filmova o Batmanu, naročito kultnog lika Jokera. Kako je pedesetogodišnji frontmen grupe Psihomodo Pop poznat kao vječni šaljivdžija, ovog je puta na jedinstven način, maskiravši se u zlikovca iz filma, fanove pozvao na koncert svog benda

'Dragi prijatelji lakih nota, dođite, bit će super', poručio je svojim obožavateljima Gobac pored videa u kojem ima bijelo lice, razmazanu crnu šminku oko očiju i crveni ruž oko i na usnama što je obilježje jednog od likova iz serije filmova o Batmanu.

Istu masku nedavno je imao i hrvatski napadač u talijanskom Juventusu Mario Mandžukić uoči utakmice u Ligi prvaka s Bayernom. Kako se Joker u Batmanu brutalno osvećuje članovima svoje bande koji su ga izdali, mnogi su tu Mandžinu aluziju protumačili u smislu osvete Bayernu i Pepu Guardioli koji ga je zamijenio drugim napadačem.

Jokera je prvo utjelovio Jack Nicholson u Burtonovom 'Batmanu' iz 1989., no čini se da je Mandžukićeva i Gopčeva inspiracija bio Heath Ledger iz Nolanove verzije u 'Vitezu tame' iz 2008.godine.

#psihomodopop #davorgobac #koncert #kset @dado.bobac @klubkset

A video posted by Psihomodo Pop (Official) (@psihomodopop1) on

THE JOKER ?? ???? #forzajuve #mm17

A photo posted by Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic_official) on