O PRVOJ DAMI

Glumičić, Bradač i Barbieri upoznali su Melaniju, evo što kažu

09.11.2016 u 18:07

Bionic
Reading

Neki poznati Hrvati mogu se pohvaliti poznanstvom s Melanijom Trump, prvom damom Amerike. Dr. med. Siniša Glumičić upoznao ju je devedesetih godina u Zagrebu, dizajnerica Kristina Bradač s njom je živjela tijekom manekenske karijere u Milanu i New Yorku, a svog tadašnjeg dečka Franu Barbierija upoznala je s prijateljicom. Njega ne čudi njezin brak s Trumpom, a opisuje ju kao vrlo samozatajnu i povučenu ženu

Melania Trump, osim titule prve dame, uživa i u komplimentima kao najljepša supruga predsjednika u povijesti Amerike. Njezinu ljepotu navodno je učinio raskošnijom ugledni zagrebački estetski kirurg, dr. med. Siniša Glumičić. Trumpovu pobjedu ugledni liječnik nije želio komentirati, ali se složio s tvrdnjama većine. 'Amerika ima uistinu vrlo lijepu prvu damu', kratko je izjavio Siniša Glumičić.

Malo je, naime, poznato to da se danas slavna brineta nekad družila sa zagrebačkom manekenkom Kristinom Bradač i njezinim tadašnjim dečkom Franom Barbierijem, a oni su je, kako doznajemo, sredinom 90-ih upoznali s danas uglednim estetskim kirurgom Glumičićem. Danas vlasnika zagrebačkog estetskog kirurškog centra Glumičić Medical Group zvijezde oduvijek obožavaju, a čini se da je tako bilo i prije dvadesetak godina, na samim počecima njegova profesionalnog puta. Kad je riječ o prvoj dami SAD-a, njegove zasluge nisu male. Kako doznajemo, Glumičić je Melanijin dekolte učinio raskošnijim, a nos ravnijim. Prije godinu dana potvrdio je za tportal u kratkom telefonskom razgovoru da je 90-ih godina upoznao Melaniju, ali na upit o njegovim estetskim intervencijama i tada smo ostali uskraćeni za odgovor jer se Glumičić pozvao na liječničku tajnu te u skladu s njom ljubazno odbio komentirati poznanstvo s aktualnom gospođom Trump.


Dr. med. Siniša Glumičić mišljenja je da Amerika ima
lijepu prvu damu koju je upoznao prije 20 godina u Zagrebu

Nešto rječitiji bio je Frane Barbieri, zagrebački poduzetnik koji je upoznao Melaniju Trump devedesetih, kada je bio vlasnik modne agencije i u vezi s manekenkom Kristinom Bradač.

'Melania je oduvijek bila samozatajna i povučena, ali i ambiciozna i profesionalna te uopće nije izlazila', prokomentirao je Frane Barbieri novu prvu damu Amerike Melaniju Trump, a upoznao ju je sredinom devedesetih preko svoje tadašnje djevojke, manekenke Kristine Bradač. 'Nisam baš bio veliki prijatelj s njom. Ona je bila Kristinina prijateljica i živjele su zajedno u New Yorku oko pola godine. Vjerojatno će vam ona imati više toga reći ako bude željela.'

Frane Barbieri susreo je još jednom Melaniju Trump u dućanu jer je živio u Los Angelesu za vrijeme braka sa Sanjom Duggan. Na pitanje je li Donald Trump tip osobe koja odgovara Melaniji, Barbieri je odgovorio: 'Mislim da - da, vjerojatno voli uspješne ljude.'

Nekadašnja manekenka, danas dizajnerica i vlasnica brenda Mariposa, Kristina Bradač zahvaljujući uspješnoj manekenskoj karijeri upoznala je Melaniju Trump. Neko su vrijeme čak dijelile stan te skupa slavile rođendane zbog svega dana razlike u datumu rođenja. S Melanijom Knavs, danas Trump, s kojom je Kristina bila bliska prijateljica i koja ju je čak posjetila u Zagrebu, Kristina nije ostala u kontaktu.

'Nažalost – ne! Život nas je razdvojio, ali uvijek sve najljepše osjećam za Melaniju', ispričala je Kristina u svom posljednjem intervjuu za tportal, u kojem se prisjetila njihovih druženja.


Kristina i Melania družile su se 90-ih, dok su obje radile kao manekenke

'Bilo je to uistinu davno. Imala sam možda dvadeset godina. A dani mimo posla nisu bili nešto posebni. Skupa smo odlazile na castinge, a pamtim i pokoji zajednički odlazak na ručak ili u kino', kazala je, ali i dodala da Melaniju pamti po ljepoti i inteligenciji, da joj je bila iznimno draga i da će, ukoliko Trump pobijedi, biti uistinu vrlo lijepa prva dama.