PAĐENU JE ISTA KAO U SERIJI

'Glumi li' Sonja notornu glupaču?

  • Autor: M. M.
  • Zadnja izmjena 11.04.2009 11:23
  • Objavljeno 11.04.2009 u 09:52
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Sonju je jako uvrijedilo što joj je Jurica tijekom emisije uživo rekao da je u stvarnome životu (odnosno na farmi) doživljava isto kao i lik glupe plavuše koji ona glumi u seriji

'Ja tamo glumim notornu glupaču!' objasnila je Sonja Juri zašto je točno vrijeđa kada on kaže da ona kao da i ne glumi lik Viki. Dodala je da je cijeli kontekst pitanja i komentara u studiju bio podbadački te da je njegov odgovor zvučao kao teška uvreda.

Jurica se s jedne strane pokušao ispričati kazavši da mu nije bila namjera uvrijediti je, no s druge strane je i dalje ostao pri mišljenju da ona 'kao da ne glumi'. 'Imaš iste izraze, istu mimiku', pravdao se Jurica naglašavajući da njemu u tome liku nema ništa negativno. Rekao je i da mu se u tom trenutku to učinilo baš zgodnim za reći, no Sonji to i nije bilo tako simpatično. Slabo utješena, gazdarica je uvjerena kako je to bila 'izjava večeri' o kojoj će se danima spekulirati u medijima.

Drugi farmeri pokušali su cijelu stvar okrenuti na šalu pa je Petra predložila da u sljedećoj emisiji kaže nešto drugo, dok je Boris konstatirao da Sonja zapravo jest onakva te da sada samo glumi.

 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi