DOFURAJ SVOJ FILM

Glasajte za najbolji kratki amaterski film Pule

05.07.2011 u 13:17

Bionic
Reading

Na osmi po redu natječaj 'doFuraj svoj film' pristigla su 24 kratka amaterska filma, a o pobjedniku možete odlučiti i vi svojim glasovima

Natječaj doFuraj svoj film, koji se odvija u sklopu Festivala igranog filma u Puli, zatvoren je 15. lipnja, a od 5. srpnja započinje online glasanje za najbolji od pristiglih radova. Glasanje traje dva tjedna na tportalu, gdje možete pogledati sve pristigle radove.

Najbolji film po odluci publike bit će proglašen na 58. festivalu igranog filma u Puli koji se održava od 9. do 23. srpnja i čiji će stručni žiri također odabrati svog favorita, a autor(i) će primiti nagrade u pulskoj Areni. Kao i prijašnjih godina, i ove je odaziv filmaša amatera bio dobar, a osim debitanata, prijavili su se i autori koji su dosad sudjelovali i pobjeđivali na natječaju. Filmovi za koje možete glasati traju od pet sekundi do tri minute, montaža je kandidatima ponuđena kao opcija, ne i obaveza. Prema istim pravilima dosad je na natječaju tijekom sedam godina sudjelovalo čak 155 autora sa 187 filmova, a svoje nagrade 'otfurali' su redom:

Dejan Dragaš (Noge)
Marin Lukanović (Standardna priča)
Jasna Božić (Jeu)
Arminio Grgić (Pioggia Inattesa)
Ena Čupić, Lucija Dobranić, Mia Tadić, Marko Delić, učenici 6.
razreda OŠ Horvati (The Band)
Luka Kivela (Radnička klasa)
Sendi Salmani, Marko Čabov, Bruno Marin i Peter Bohte iz
Zagreba (Transemocije).