SPOT ZA PJESMU 'DATA'

Gitak: 'TBF-ovci su bahati i razmaženi'

26.01.2009 u 12:14

Bionic
Reading

Uoči velikog koncerta u Domu sportova grupa TBF snimila je spot za pjesmu 'Data' sa slavnom splitskom ekipom Gitak. Snimanje nije prošlo u najboljem redu jer su TBF-ovci, kako tvrde Gitakovci, razmaženi i bahati

Kako se bliži najveći koncert grupe TBF, koji će se održati 20. veljače u velikoj dvorani Doma sportova, očekivali bismo od članova benda da se vrijedno pripremaju za taj veliki nastup. Protivno očekivanjima, TBF-ovci izbacuju novi singl, pjesmu 'Data' s albuma 'Galerija Tutnplok' i još snimaju spot za pjesmu.

Da je i njih pogodio meteor slave u glave, govori i činjenica da su izabrali vrhunske suradnike za snimanje spota, ekipu Gitak, i da su, što je još gore, svojim bahatim ponašanjem šokirali splitske kreativce:

'Da smo znali da su TBF-ovci ovoliko razmaženi i zatvoreni prema sjajnim idejama, posao ne bismo ni prihvaćali... Uostalom, ako se našim idejama oduševljavaju nebrojene strane zvijezde za koje radimo (ne bih o imenima ipak), postavlja se pitanje zašto te svjetske ideje nisu dobre TBF-ovcima, našim Splićanima', izjavio je Gitakovac Mate

Zbog tog i takvog ponašanja TBF-ovaca, spot nije ni snimljen, već je snimljeno samo prezentiranje ideja, 'pa smo od toga sastavili neki krnji making of da pokažemo svijetu koliko su TBF bahati', dodao je Mate.

Da su u svoj svojoj 'zvjezdanoj razmaženosti' propustili priliku za vrhunskim spotom, govori i izjava Gitakovca Matije: 'A kakav je samo to spektakl trebao biti - akcija, drama, roboti, ples, dvoboj, vatromet', zavapio je, 'ali ne, njima to nije dovoljno dobro, a znate kako se kaže, biserje pred svinje.'

Umjesto dodatnog komentara tek ćemo vas podsjetiti da 'najveće zvijezde hrvatskog glazbenog neba', grupu TBF možete uživo vidjeti 20. veljače u Zagrebu. Rijetka je prilika da nam tako velike zvijezde dolaze u posjet. Posebice kad su naše. Jer takvih ni nema puno. Sva sreća na TBF-u.

Normalno, sve ovo je dobra zafrkancija kojom TBF-ovci rade dodatnu reklamu za dosad najveći koncert u karijeri. Kako bi dodatno najavio spektatkl u Velikoj dvorani Doma sportova, bend priprema live svirku 9. veljače na Radiju 101 koja ide ravno u eter. Svirka na Stojedinici započinje u 19:30 sati i trajat će sat vremena.

Pogledajte spot: