TOLERANCA TOUR

Gibonni uskoro i na Trsatskoj gradini

17.05.2010 u 09:10

Bionic
Reading

Nakon megauspješnih koncertnih spektakala u Bjelovaru, Osijeku, Zagrebu, Umagu, Zadru i Varaždinu, naš najpopularniji skladatelj i pjevač Zlatan Stipišić Gibonni svoj će novi album 'Toleranca' predstaviti i vjernoj publici u Rijeci

Iako riječki koncert nije bio predviđen u ovom dijelu turneje nazvane Gibonni Toleranca Tour 2010, KUD Bašćinski glasi je, zahvaljujući svojem dugogodišnjem renomeu što se tiče organizacije te osluškujući želje svojih sugrađana, uspio osigurati ovu glazbenu poslasticu.

Gibonniju i njegovom bendu to će biti drugi nastup na Trsatskoj gradini. Podsjetimo, 2006. godine, na samom začetku manifestacije Ljeto na Gradini, popularni Gibo je pred 600-tinjak posjetitelja promovirao odličan album 'Unca fibre'.

Uz izvedbu novih pjesama, Gibo će izvesti i pregršt starih  hitova. Bit će to svakako odličan uvod u jubilarno peto izdanje popularne riječke priredbe Ljeto na Gradini, koja će i ove godine omogućiti publici uživanje i opuštanje uz kvalitetan glazbeni, kazališni i filmski program na Trsatskoj gradini. Koncert 'Toleranca' održat će se na Trsatskoj gradini u subotu 29. svibnja u 20.30 sati.

Cijene ulaznica su 150 kuna za stajanje i 250 kuna sjedenje (VIP sekcija), a mogu se kupiti u Turističkom informativnom centru na Korzu, Kartomatu na Korzu, u agenciji New Sound u Matuljima te preko internetske stranice Kulturaplus.com.