NAKON SEDAM GODINA

George Michael obnovio vezu s ljubavi svog života

03.12.2016 u 10:22

Bionic
Reading

Punih sedam godina prošlo je otkad su pop pjevač George Michael i njegov dugogodišnji partner Kenny Goss odlučili krenuti svatko svojim putem. Razdoblje nakon toga Michaelu je bilo gadno; povukao se s glazbene scene i nikako da se pokrene i počne ponovno raditi ono što najbolje zna. No uskoro bi se sve moglo promijeniti jer je pop pjevač navodno obnovio vezu s najvećom ljubavi u svom životu, što bi značilo da bi mu i na glazbenom planu moglo ponovno krenuti

O pop pjevaču Georgeu Michaelu posljednjih se godina malo zna, osobito o njegovu privatnom životu, no britanski tabloid The Sun donio je novosti. Ako im je vjerovati, nakon punih sedam godina razdvojenosti,  ponovno je u vezi s 'ljubavi svog života' Kennyjem Gossom, no sve još drže u tajnosti.

George Michael i Kenny Goss prekinuli su 2009., a čini se kako je u njihovu slučaju trinaesta godina bila nesretna. Njihov prijatelj The Sunu je otkrio: 'George i Kenny u posljednje vrijeme ponovno provode puno vremena zajedno, što je divna vijest za sve nas koji smo itekako brinuli za njega i njegovo zdravlje. Dok su bili zajedno, Kenny mu je bio oslonac koji ga je tjerao da ide naprijed. Kenny je ljubav njegova života, stoga smo svi ovu vijest dočekali s odobravanjem.'

‘Be good to yourself, because nobody else has the power to make you happy...’

Fotografiju objavljuje George Michael (@georgemofficial)

Posljednjih godina George Michael povukao se s glazbene scene

Prijatelji pop zvijezde nadaju se kako će ova pomirba pomoći da George Michael napravi comeback na glazbenu scenu. 'Posljednjih godina imao je dosta loših poteza u karijeri. On se silno želi vratiti, ali još nije spreman.' George i Kenny vezu su započeli 1996., a tek dvije godine nakon prekida, 53-godišnji pjevač smogao je snage priznati svima da više nisu zajedno. To je napravio na početku turneje Symphonica 2011. 'Da vam iskreno kažem, Kenny i ja nismo zajedno dvije i pol godine. Jako ga volim. Taj čovjek donio mi je mnogi radosti, ali i patnje. Moj ljubavni život sada je jako turbulentan i jako sam tužan što je naša veza završila. Žao mi je za svaku bol koju sam ti nanio', izjavio je tada George Michael te priznao kako je nakon smrti svojih roditelja Kenny zaglibio s drogom.

George performing at @wembleystadium for the Nelson Mandela 70th Birthday Tribute on June 11, 1986 ??

Fotografiju objavljuje George Michael (@georgemofficial)

Prijatelji Georgea Michaela nadaju se da će pomirba s Kennyjem Gossom pomoći da se vrati na glazbenu scenu

Za ljubav svog života napisao je i emotivnu pjesmu 'Where I Hope You Are', a priznao je i kako je upravo Kennyjeva ljubav bila najbolja moguća podrška da ne počini samoubojstvo. Bez obzira na prekid, upravo je Kenny doletio u Beč i proveo sve vrijeme uz njega kada je George hospitaliziran zbog uporabe opijata 2011. godine.

It was on this day in 2012 George performed at the London Olympic closing ceremony! Who's enjoying Rio?

Fotografiju objavljuje George Michael (@georgemofficial)

Kenny Goss bio je uz Georgea Michaela 2011. kada je hitno hospitaliziran uoči koncerta u Beču