OZLJEDA KRALJEŽNICE?

Frontmen Trija Gušt prijavio policajca

02.12.2008 u 11:00

Bionic
Reading

Frontmen splitskoga Trija Gušt, Želimir Dundić Dundo, podnio je prijavu PU splitsko-dalmatinskoj zbog grubog ponašanja trojice policajaca

Kako izvještava Slobodna Dalmacija, u ponedjeljak oko 9.30 Želimir Dundić Dundo, frontmen Trija Gušt, došao je u prostorije Druge policijske postaje prijaviti da su se trojica policajaca dva dana ranije prema njemu ponašala grubo i necivilizirano. Navodno je posebno brutalan bio jedini uniformirani od trojice policajaca.

'Kad sam se zaustavio, policajac je otvorio suvozačeva vrata i kroz njih me doslovce izvukao iz mog vozila van. Ja sam se tom prilikom ozlijedio te sam nakon policijske obrade morao pomoć potražiti na Hitnom kirurškom prijemu KBC-a Split, gdje mi je evidentirano napuknuće kralješka', naveo je Dundo u prijavi uz koju je dostavio i medicinsku dokumentaciju kojom potkrepljuje svoje navode.

Dundo se u subotu, 8. studenoga vraćao iz Stobreča sa svirke. Vozio je svoj Mercedes, kada ga je oko 1.40 zaustavila policijska patrola, nakon što se nije zaustavio na znak prometnog policajca. Utvrđeno mu je 1,33 promila alkohola u krvi, nakon čega je odveden u prostorije Druge policijske postaje, a protiv njega su podnesene prekršajne prijave iz Zakona o prometu.

Glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Marina Kraljević-Gudelj izjavila je da je upoznata sa slučajem te da se ispituju svi navodi i činjenice iz dotične prijave.

Dundo s druge strane nije želio ništa kometirati te je čak predstavnicima medija rekao da ga ostave na miru i da se ništa ozbiljno nije dogodilo.