NAGRADNJAČA

Film 'Terminator: Spasenje' nagradio

28.05.2009 u 11:54

Bionic
Reading

Dugo iščekivani nastavak svjetski poznatog serijala 'Terminator' u naša kina dolazi 4. lipnja. Tportal.hr i Continental film su pripremili za svoje čitatelje nagrade iz filma (majice, kopče za remen i vojne pločice)

Godina je 2018.
Sudnji dan je stigao i prošao, donoseći potpuno uništenje suvremene civilizacije. Vojska Terminatora patrolira razorenim krajolikom, ubijajući ili sakupljajući ljude koji se skrivaju u opustjelim gradovima i pustinjama. No male grupice preživjelih su se organizirale u pokret otpora, skrivajući se u podzemnim bunkerima i koristeći svaku priliku da napadnu daleko nadmoćnije snage strojeva.

Samo jedan čovjek je znao za predstojeći sudnji dan. Jedan čovjek, čija je sudbina uvijek bila isprepletena sa opstankom ljudske vrste: John Connor (Christian Bale).
Sada, svijet se nalazi pred budućnošću na koju je Connor upozoravan cijeli svoj život. No, nešto potpuno neočekivano je uzdrmalo njegovu vjeru da ljudska vrsta ima šanse pobijediti strojeve: pojava Marcusa Wrighta (Sam Worthington), stranca iz prošlosti koji se, prije buđenja u ovom čudnom novom svijetu, jedino sjeća da je bio osuđen na smrt.

Connor mora odlučiti može li vjerovati Marcusu. No dok Skynet priprema novu strategiju za posljednji napad kojime bi zauvijek uništio pokret otpora, Connor i Marcus moraju pronaći način da surađuju, da zajedno infiltriraju centar operacija Skyneta i sukobe se direktno sa svojim neprijateljem.

Zaigrajte online igricu 'Terminator' na www.terminatorsalvationgame.com
Nagrade su osvojili:

Ivana Putnik
Mirjana Jančula
Igor Noršić
Vice Juras
Tanja Friš
Mirjana Goršić
Damir Kormanjoš

Nagrade će bit poslane poštom na kućnu adresu.