NAGRADNJAČE

Film 'Sedam duša' vas nagrađuje

17.02.2009 u 11:00

Bionic
Reading

U naša kina 19. veljače dolazi film 'Sedam duša', sa slavnim Willom Smithom u glavnoj ulozi. To je dirljiva priča o čovjeku sa strašnom tajnom koji se odlučuje iskupiti tako da drastično promijeni život sedmero potpuno nepoznatih ljudi. Tportal.hr i Continental film pripremili su nagradnu igru u kojoj možete osvojiti majice iz filma

Sve počinje popisom sa sedam imena: Ben Thomas, Holly Apelgren, Connie Tepos, George Ristuccia, Nicholas Adams, Ezra Turner i Emily Posa. Jedina stvar koja im je zajednička jest to što je svatko od njih došao do prekretnice u životu,  očajnički mu je potrebna pomoć, bilo financijska, bilo duhovna, bilo medicinska – i što je svakog od njih, bez njihovog znanja, Ben odabrao da budu dijelom njegovog plana za iskupljenje.

No upravo je Emily Rosa (Rosario Dawson), živahna srčana bolesnica, ta koja pokvari njegove planove jer napravi jednu stvar koju je Ben smatrao nemogućom – zbliži se s njim i preokrene njegov pogled na svijet i na mogućnosti naglavačke.


Majice iz filma 'Sedam duša' osvojili su: Arina Zvanut, Katarina Lušić, Nelica Jakišić Živaljić, Jurica Kovačević, Tea Mandić, Julija Kovač, Mišo Živaljić, Branka Horvat, Alen Dlaka, Marino Lukić.


Pogledajte trailer filma