ŽESTOK POČETAK DRUGOG RE-VE-LIN FESTIVALA

Fedde Le Grand osvojio srca publike

03.08.2012 u 09:55

Bionic
Reading

Četrnaesti na svjetskoj TOP DJ listi u 2011, Fedde le Grand bio je jedan od glavnih izvođača prve večeri drugog izdanja festivala Re-Ve-Lin koji je sinoć započeo u Culture Clubu Revelin u Dubrovniku

Uz njega su prvu večer festivala otvorili hamburški house dvojac Syke n' Sugarstarr te hrvatski DJ E- Base i svi su jednako snažno protresli ljetnu dubrovačku party noć.

Žestokim ritmovima Feddea Le Granda i Syke n' Sugarstarra u središnjem dijelu programa prethodio je zagijavajući set E-Basea te jutarnji closing resident DJ-a Revelina.

Fedde Le Grand je spotom za skladbu 'So much Love' osvojio mladu publike karakterističnim srcem u kojem se scene iz Culture Club Revelina i splitske Rive ogledaju zajedno s velikim europskim festivalima. Zanimljivo je da prstima formirano srce znaju publici pokazati i ostali DJ-i izazivajući euforiju na nastupima u Revelinu, koji je zaista postao vruće središte partijanja u južnoj Europi.

Drugo izdanje festivala Re-Ve-Lin već je prošle godine programom elektronske plesne glazbe pokrenulo velik interes javnosti za najoriginalniji i najkvalitetniji klupski prostor koji je Dubrovnik učinio top mjestom za lude zabave. Zaneseni posjetitelji uživali su u opuštenoj atmosferi koja je vladala Revelinom, uz fenomenalne svjetlosne efekte, zanosne plesačice i vibrirajući zvuke elektronske glazbe koja je jamčila vrhunsku zabavu.

Pakleni hamburški dvojac Syke n' Sugarstarr pripada samom vrhu house scene zbog svojih produkcija te rekordnih stotinjak nastupa godišnje. U srpnju su poharali klupsku scenu u SAD-u, a u okviru europske turneje nastupili su u dubrovačkom Revelinu koji su također oborili s nogu. Kreatori su unikatnog stila koji opisuju kao 'Funky-Electronic-TechHouse-With-Vocals-And-Soul', koji je baza 'Do The Hip!' Radio Showa koji Syke 'n' Sugarstarr vode već dvije godine i koji se emitira na više od 60 svjetskih radio-postaja.

Hrvatski DJ E-Base, afirmiran u cijeloj regiji, uveo je publiku u drugo izdanje festivala Re-Ve-Lin, a u sinoćnjem partyju, uz ogroman broj mladih gostiju iz Hrvatske i svijeta, uživao je i dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić, ali i manekenka Tanja Dragović.