HIT FRIZURA

Fatalni Pattinson stvara nove trendove

07.04.2010 u 10:00

Bionic
Reading

Robert Pattinson ne samo da je jedan od najpopularnijih glumaca današnjice, već se polako pretvara i u ikonu stila čiji izgled svi žele kopirati

Baš kao što su neke ženske celebrity frizure postale apsolutni hit (viđene na glavama Jennifer Aniston, Rihanne ili manekenke Agyness Deyn), čini se da Robertova razbarušena griva postaje novi frizerski trend.
 
Zgodni glumac prvo je osvojio srca ženske publike kao neodoljivi Edward Cullen u sagi 'Sumrak', a sada potaknuti njegovim nevjerojatnim uspjehom kod cura, mnogi dečki žele da ih se ošiša kao Roberta.

Jedan poznati londonski frizer kaže: 'Njegova je frizura super jer može djelovati sasvim dotjerano ili biti u potpunom neredu, a u oba slučaja izgledat će – sjajno! Može se zalizati i može se sasvim raskuštrati, no u svakom slučaju je dobitna kombinacija!'. Tom u prilog ide i činjenica da je jedno istraživanje provedeno među 1.200 muškaraca pokazalo da ih većina želi upravo Robertovu frizuru.

Frizeri kažu da Robova friska pristaje svim oblicima lica a kad je riječ o kvaliteti kose, s oblikovanjem frizure mogli bi imati problema oni dečki čija je kosa pretanka.

Robert u netipičnom 'zalizanom' izdanju na dodjeli nagrada BAFTA

Također, i dugi Robertovi zulufi su pravi hit i počeli su ih furati mnogi dečki diljem svijeta.

Inače, Robert je u jednom intervjuu otkrio da je njegova prepoznatljiva frizura uglavnom njegovih ruku djelu. Štoviše, mladi Britanac kaže da je on sam predložio producentima sage 'Sumrak' kako bi trebala izgledati njegova frizura.

'Znam da to zvuči pomalo blesavo, ali na neki način moja kosa je 75 posto moja ideja', rekao je Rob.

Pattinson je ispričao i da je prilikom snimanja scena borbi stalno morao popravljati kosu budući da je svima postalo jasno koliko je ta prepoznatljiva frizura bitna za Robov imidž.

Stoga, ako nemate ideju kako se ošišati i osvježiti izgled ovog proljeća, zašto ne biste probali Edwardov look? Uz toliko tinejdžerica koje uzdišu za njim, sigurno je da nećete pogriješiti.