LJEPOTA I DUKATI

Farmeri birali miss i zbrajali lovu

30.04.2009 u 14:04

Bionic
Reading

Koliko god se farmeri ograđivali od toga, čini se da vrijednosni sustav na farmi u potpunosti odgovara onome vani. Farmeri su tako ne samo ustanovili tko je najbogatiji, nego su, shodno tome, održali i izbor za Miss Farme 2009.

Nakon što su od mentora Jože dobili dosad najveću ocjenu za održavanje farme, njihov je trud nagrađen preporukom da se manje svađaju te kesom s petnaest dukata. Gazda Mario ih je podijelio tako da je Dini dao tri, drugima po dva, a Simoni i Anti po jedan dukat. Aktualni je gazda ujedno i najbogatiji farmar, sa čak 35 dukata, bez obzira na to što sebi ovoga puta nije dao niti jednog. Dino je odmah iza njega sa 25 dukata, Petra ima 20, Gianna 17, Ivana 16, a Sonja i Marina imaju svaka po 14 dukata. Simona ima 6, dok njen Antiša raspolaže samo jednim jedinim dukatom. 'Ante, ti trošiš više nego što imaš', zaključila je Marina, a on nije imao izbora nego složiti se s njom.

S obzirom na to da su farmeri odmah potom birali miss farme, nameće se zaključak da gdje je lova, tu su i ljepotice. Kandidatkinje su bile Ivana, Petra, Gianna i Sonja. Simonica se, s obzirom na to da je u životu već imala prilike ponijeti nekolikotitula (sama je nabrojala Miss turizma Slovenije, Miss bikinijaSlovenije i Kraljica Hrvatske), ovoga puta pridružila dečkima u ocijenjivanju. Dino je pitao Ivanu kako bi ona jednom Šveđaninu pokazala sve čari Hrvatske, na što je ona dala vrlo indikativan odgovor: 'Odvela bih ga u Pazin da upozna Pazinsku jamu.'