SHAILENE WOODLEY

Evo što mlada zvijezda misli o golišavim scenama

01.03.2015 u 13:42

Bionic
Reading

Shailene Woodley koju ćemo vidjeti u ožujku u filmu 'Pobunjena', novom nastavku teen trilogije 'Različita', u intervjuu za Glamour otkrila je da nema problema sa snimanjem škakljivih scena

'Nemam problema sa snimanjem golišavih scena. Ali ako snimam takve scene, normalno je da sam bez odjeće', kaže Shailene dodavši da joj se sviđa europski opušteniji pristup tom pitanju.

Mlada glumica koja je pozornost filmske javnosti skrenula ulogom u filmu 'Nasljednici' s Georgeom Clooneyjem, kaže da su Amerikanci puno konzervativniji po pitanju seksa od Europljana.

'U Europi nitko ne bulji u vas ako ste na plaži u toplesu', smije se Shailene dodajući da bi se u američkim školama trebalo više pozornosti posvetiti spolnoj edukaciji.

'O seksu se u Americi ne govori iako je svugdje oko nas', rekla je mlada glumica koja će reprizirati ulogu u novom filmskom nastavku trilogije 'Različita' prema knjigama Veronice Roth.

Svjetska književna senzacija trilogija 'Različita' prošle je godine doživjela kinopremijeru, a ovoga proljeća na velika platna stiže njezin drugi nastavak pod naslovom 'Pobunjena' (Insurgent). Radnja filma smještena je u svijet budućnosti u kojem ljudi žive podijeljeni u frakcije prema osobinama svojih ličnosti.

Upravo je predstavljena službena najava koja otkriva da Tris (Shailene Woodley) i Four (Theo James) nakon što su otkriveni moraju pobjeći što dalje od vođe 'Učenih' Jeanine (Kate Winslet) koja je odlučna u namjeri da ih zauvijek ukloni iz društva.

Film 'Pobunjena' režirao je Robert Schwentke, a u CineStar stiže 19. ožujka.

Nedavno je predstavljen trailer filma 'Pobunjena' (Insurgent):