NOVA ZVIJEZDA RTL-a

Evo što Doris Pinčić najbolje kuha

01.03.2017 u 22:11

Bionic
Reading

Mlada glumica polako, ali sigurno postaje nova nada RTL Televizije, a uskoro ćemo je gledati u kulinarskom showu '3, 2, 1 kuhaj'

Nova sezona RTL-ova kulinarskog showa '3, 2, 1 kuhaj' samo što nije, a nakon Antonije Blaće voditeljsku je palicu preuzela Doris Pinčić Rogoznica (26). Mladoj Zadranki ovo je već drugi televizijski angažman na RTL-u, a snimanjima koja počinju idući tjedan jako se raduje.

'Već sam prije gledala emisiju i super mi je koncept. Kandidati su i ovaj put zanimljivi i sigurna sam da će imati puno toga za pokazati gledateljima ispred malih ekrana', rekla nam je Doris, otkrivajući da se i sama rado primi kuhače u svom stanu.

'Dobra sam, nisam loša, iako se još učim. Ali nitko se od moje hrane zasad nije otrovao. Trudim se svoje znanje o kuhanju svakim danom proširiti, a suprugu i sinu najčešće kuham ribu, povrće i ostalu zdravu hranu', kaže zvijezda 'Vatri ivanjskih', čiji je suprug Boris Rogoznica nedavno izdao prvu samostalnu pjesmu 'O čemu razmišljaš u snu'.

'Podupirem ga svim snagama i vjerujem u njega kao glazbenika. Ima on još puno pjesama spremljenih u ladici i sigurna sam da će naći svoje mjesto pod suncem', govori glumica, a  upitali smo je i hoće li jednogodišnji Donat uskoro dobiti brata ili seku. 'Zasad ne razmišljamo o tome, barem dok ne kupimo stan, i uživamo s Donatom u svakoj njegovoj dogodovštini', iskrena je Doris.