ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Evo kome pogoduje selidba Merkura i Venere!

31.12.2015 u 19:15

Bionic
Reading

Dva brza planeta, Merkur i Venera, u idućem će razdoblju prolaziti Vodenjakom, odnosno Strijelcem. Takav će planetarni raspored pogodovati zračnim i vatrenim znakovima, a ponajviše Ovnu, Strijelcu, Vagi i Vodenjaku. Najmanje će koristi imati Bikovi i Škorpioni, no njih izvlače sretni položaji Sunca i Jupitera. Uz ovakav položaj Merkura i Venere, naslućuje se vrlo živahan i dinamičan doček i početak nove godine

Merkur će boraviti u Vodenjaku vrlo kratko, od 1. do 8. siječnja. Pod njegovim utjecajem bit ćete gladni znanja te otvoreni za nove i originalne ideje. Razmišljat ćete izvan uobičajenih okvira, komunicirati spontanije i otvorenije te bar privremeno prigrliti neke napredne stavove. Na pamet će vam padati dobre i nesvakidašnje ideje.

Više neobavezni u ljubavi

Venera se nalazi u Strijelcu od srijede 30. prosinca do 23. siječnja. Ljubavne će energije izgubiti ponešto na drami i intenzitetu te postati površnije i lakomislenije. Lakše ćete se odlučivati na udvaranje i lakše se prebacivati s jedne na drugu simpatiju ako zapne s onom prvom. Neće biti rijetkost pokušaj zavođenja dviju ili više osoba.

U romantičnim ćete odnosima biti iskreniji i drskiji, ali manje osvetoljubivi na dugi rok. Povećava se vjerojatnost romantičnog odnosa sa strancem ili stanovnikom udaljene regije. Iz toga se ne mora razviti ništa ozbiljno, ali će vam biti zabavno i uzbudljivo dok traje.